Video chat, adevar sau provocare

Galerie Locatii Studiouri Videocha_ - http___www.hotcamstudio.ro_galerie-locatii_Exista multe pareri pro sau contra referitoare la activitatea de videochat. Adevarul este ca aceasta activitate poate sa genereze un venit constant peste medie, pentru multe doamne si domnisoare, acest lucru inseamna independenta financiara.

Un alt adevar:  activitatea de video cha este una 100% legala in Romanaia, fiind reglementata de legea 196/2003, care ulterior a fost modificata si completata prin legea 496 din 2004. Conversatiile dintre modele si clienti au un caracter privat.

Fetele de la video chat sunt vesele tot timpul, pentru ca este o activitate flexibila, din care se poate castiga multi bani, care ofera independenta financiara si care te schimba, care iti largeste orizontul si te face sa te simti mai dezinhibat.

Video chat-ul poate fi si o provocare, datorita faptului ca iti pune la test anduranta cat si ambitia. Pentru a avea un venit peste medie, trebuie facute sacrificii, de exemplu sa lucrezi peste program pentre a iti face promovare, sa deprinzi cunostinte de operare a calculatorului cat si a limbii engleze.Bedroom

Dar daca accepti aceasta provocare in cadrul unui studio, vei fi asistat si sprijinit din primul moment. Este un domeniu competitiv, in care nu oricine poate sa faca o cariera, competitia este una acerba, pentru ca exista un numar mare de modele si de site-uri. Cu un simplu search pe google poti gasi in jur de 3 milioane de rezultate pentru cuvantul videochat, iar pentru video chat studio in jur de 440 de mii. Deci este o competitie acerba, in care castiga cei care sunt dispusi sa munceasca, deoarece este un job full-time.

Multi considera aceasta activitate ca fiind una foarte simpla, adevarul este ca a fi model video chat implica anumite aptitudini. Trebuie sa fii open minded, adica deschis catre lucrurile noi si sa iti doresti in mod constant sa devi din ce in ce mai bun.

Romantic BedUn salariu minim pe economie in Romania, iti permite sa traiesti la limita decentei, de aceea multe tinere aleg varianta de a lucra intr-un studio, paleta de job-uri este diversificata, in afara de modele exista traineri, fotografi, make-up artisti etc. Primele interactiuni sunt dificile, tocmai de aceea unele modele renunta dupa 2 saptamani, nu este tocmai facil sa mentii pe cineva intr-o conversatie, mai ales cand exista o competitie acerba. Faptul ca multe domnisoare ranunta in perioada de adaptare demonstraza ca nu oricine poate sa desfasoare aceasta activitate.

Video chat-ul poate fi o provocare ce te va ajuta sa iti schimb perceptia asupra vietii, vei deveni mai increzatoare in propriile forte si vei avea ocazia sa te auto-depasesti constant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *