un-doi Centru de plăți aduce serviciile Loteriei Române în peste 10.000 de locații din țară

  • Cele peste 10.000 de magazine partenere din rețeaua un-doi Centru de plăți deservesc 2.600 de localități din țară
  • Utilizatorii un-doi Centru de plăți pot juca la loto prin intermediul echipamentelor POS instalate la locații
  • Rețeaua Loteriei Române depășește acum 17.000 de locații

Cluj-Napoca, 02 noiembrie 2021 – un-doi Centru de plăți crește cu 10.000 de magazine partenere numărul de locații din care pot fi cumpărate bilete pentru jocurile Loteriei Române. Magazinele partenere sunt  unități de tip alimentar sau specializate în vânzarea de produse GSM, chioșcuri, benzinării, cu program prelungit și chiar non-stop, deschise în peste 2.600 de localități urbane și rurale din întreaga țară. Rețeaua un-doi Centru de plăți deservește câteva milioane de români cu servicii de plată a facturilor de utilități, încărcare electronică a cartelelor prepay, asigurări, roviniete, transfer de bani etc.

În urma parteneriatului între Mobile Distribution, compania care dezvoltă soluția un-doi Centru de plăți, și C.N. „Loteria Română” S.A., devenit operațional la 29 octombrie, rețeaua loto depășește 17.000 de locații la nivel național.

„Extinderea rețelei, de la 1.900 de locații, câte erau la începutul mandatului meu, în ianuarie 2020, la aproape 17.000, câte are Loteria Română în prezent, este o realizare deosebit de importantă. Am convingerea că strategia noastră răspunde, în felul acesta, așteptărilor jucătorilor care pot avea un confort corespunzător exigențelor perioadei pe care o traversăm. Feedback-ul pe care îl avem deja și la acest capitol ne încurajează să găsim soluțiile cele mai bune, astfel încât, întotdeauna, norocul să ajungă la cei care aleg să joace la loto”, declară Sebastian-Iacob Moga, Director General C.N. “Loteria Română” S.A.

Jucătorii își pot încerca norocul la oricare din jocurile LOTO 6/49, JOKER, LOTO 5/40, NOROC, NOROC PLUS și SUPER NOROC și prin intermediul celor peste 10.000 de echipamente POS instalate la locațiile un-doi Centru de plăți operate de personalul rețelei.

„Prin parteneriatul cu Loteria Română, reușim să facem o bucurie milioanelor de români din cele peste 2.600 de localități în care serviciile un-doi Centru de plăți sunt prezente, oferindu-le posibilitatea de a-și achiziționa biletele norocoase în magazinele din proximitatea propriilor locuințe. Noul serviciu reprezintă o noutate absolută pentru piața de plăți prin intermediul terminalelor POS asistate de către personalul magazinelor și ne așteptăm să fie de real succes, în special în localitățile mai mici, în care agențiile loto nu există”, declară Călin Chira, Manager General, un-doi Centru de plăți.

Pașii pentru achiziționarea unui bilet în magazinele un-doi Centru de plăți:

– Vânzătorul selectează în meniul terminalului POS jocul dorit de jucător: Loto 5/40, Loto 6/49, Loto Joker sau Noroc,

– Jucătorul comunică numerele alese pentru completarea biletului,

– În meniul terminalului POS, vânzătorul va introduce și confirma numerele,

– Se emite biletul, care va conține prețul final generat în funcție de joc/ număr de variante/ număr Noroc.

Câștigurile pentru biletele jucate prin intermediul echipamentelor POS din locațiile un-doi Centru de plăți se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, pe baza prezentării biletului de joc câștigător în agențiile loto proprii și în punctele de vânzare autorizate de C.N. „Loteria Română” S.A.

Lista locațiilor un-doi Centru de plăți este disponibilă pe site-ul https://www.un-doi.ro/ și pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro.

Despre un-doi Centru de plăți

un-doi Centru de plăți este o soluție lansată de Mobile Distribution, companie prezentă pe piață din 1997. Din 2005 compania s-a specializat în distribuția de cartele prepay ale principalilor operatori de servicii telecom, iar în 2014 Mobile Distribution a introdus soluția un-doi Centru de plăți, un serviciu isteț de încasare a facturilor de utilități prin rețeaua de magazine partenere din toată țara, rețea care a ajuns în prezent la un număr de peste 10.000, la care se adaugă mereu locații noi. un-doi Centru de plăți are în portofoliu peste 150 furnizori de plăți facturi, încărcare electronică, asigurări & roviniete. Între acești furnizori se numără: Electrica Furnizare, E-On, RCS&RDS, Vodafone, Orange, Enel, Telekom, Engie, CEZ, Akta, Avon și mulți alții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *