Remorcile sunt utile atat pentru transport, cat si pentru vacante

Remorcile sunt accesorii auto minunate, deoarece iti ofera independenta de a-ti transporta de unul singur lucrurile, fara sa implici servicii externe care sa te coste bani. Nu numai ca sunt ideale pentru carat mobila, alimente sau cumparaturi, insa se dovedesc a fi investitii foarte bune si pentru persoanele care calatoresc mult. O remorca este utila in  orice conditie meteo, deoarece poate fi acoperita, iar obiecte precum cortul, bicicleta sau intregul echipament de camping poate fi transportat in siguranta. Posesorii de remorci pot sa gaseasca o multime de informatii pe internet cu privire la aceste accesorii, dar si piese remorci in cazul in care au nevoie sa efectueze  o reparatie.

Exista multe tipuri diferite de remorci, fiecare potrivit pentru o utilizare specifica. Indiferent daca doriti sa cumparati o remorca pentru gradinarit, calatorie sau transport ocazional cu sarcini grele (mobila, de exemplu), nu veti alege acelasi tip de remorca.

Diferitele remorci disponibile pe piata sunt:

-Remorca bagajelor. Este cea mai usoara remorca, este ideala pentru transportul bagajelor atunci cand plecati in vacanta.

-Remorca autoutilitara. Este potrivita pentru transportul animalelor (adesea caii), deci este mult mai mare. Cu toate acestea, exista dimensiuni diferite, in functie, de exempl, de numarul de animale transportate.

-Remorca motocicletei. Dupa cum sugereaza si numele sau, este dedicata transportului uneia sau mai multor motociclete. Exista, de asemenea, transportatori pentru biciclete, transportoare pentru barci, transportoare cu patru sau pentru motocross Altii, mult mai mari, pot transporta si una sau mai multe masini.

-Remorca versatila. Daca intentionati sa folositi remorca in diferite situatii, aceasta este cea potrivita pentru dvs. Este, de exemplu, potrivita pentru lucrarile de gradina sau de constructie. Poate fi utilizata pentru transportul deseurilor verzi, materiale precum lemn sau carton etc. In plus, aceste remorci au laturile inclinate, adica puteti inclina una sau mai multe parti pentru a va descarca mai usor sarcina. Daca transportati nisip, de exemplu, aceasta remorca poate fi foarte utila.

Remorca trebuie sa includa un ham electric conectat la vehiculul de remorcare cu o priza de 12V – 7 pini, iar luminile din spate trebuie sa reproduca semnalele si luminile masinii.

O roata de rezerva, o roata jockey (roata mica, care este plasata in fata si care mentine remorca in echilibru atunci cand este detasata de vehiculul de remorcare) si un dispozitiv antifurt, sau un carlig de blocare, sunt garantii de confort , securitate si, desigur, de liniste. La unele modele, putem adauga extensii de plasa (de exemplu, pentru transportul ramurilor) si putem spune ca aproape toate remorcile pot avea o prelata pentru a proteja incarcatura de intemperii.

O remorca de transport pentru motociclete, un transportor auto sau o platforma de transport pentru barca necesita una sau doua rampe de acces si, de asemenea, un troliu. Acest lucru reprezinta un avantaj suplimentar pentru siguranta in timpul incarcarii. Remorca poate fi, de asemenea, basculanta, care este foarte utila pentru descarcarea vrac (nisip, pietris, daramaturi etc.).

Remorcile sunt investita ideala pentru orice familie, deaorece este atat de versatila incat va acoperi mai multe intrebuintari, fiind o investitie pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *