RAZER CHROMA RGB SE EXTINDE DINCOLO DE PC, CĂTRE SMART HOME

Creatorul celui mai mare ecosistem de iluminare RGB din lume destinat dispozitivelor de gaming anunță un nou program care își propune să ofere un control unitar pentru case inteligente folosind tehnologia Razer Chroma RGB.

BUCUREȘTI, 6 ianuarie 2022 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat astăzi extinderea tehnologiei sale premiate, Razer Chroma™ RGB, către smart home. Prin noua aplicație Razer Smart Home, utilizatorii vor avea în curând o singură destinație de unde vor putea controla și personaliza în mod nativ toate dispozitivele conectate în ecosistemele PC și Mobile, pentru o experiență captivantă de casă inteligentă.

Picture1

Iluminează-ți spațiul cu aplicația Razer Smart Home

Pentru a rezolva problema utilizatorilor care trebuie să comute între mai multe aplicații pentru a-și gestiona toate dispozitivele smart home, Razer a prezentat aplicația Razer Smart Home – un instrument simplu, dar puternic, care îi oferă utilizatorului un control complet și unificat. Aplicația Razer Smart Home eficientizează procesul de configurare și personalizare prin crearea unui ecosistem unic de casă inteligentă, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a controla și sincroniza toate dispozitivele lor de casă inteligentă dintr-o interfață simplă și convenabilă.

Picture2

„Viitorul vieții inteligente la domiciliu nu a arătat niciodată atât de strălucitor”, a declarat Richard Hashim, VP of Growth la Razer. „Razer Chroma RGB a fost preferatul fanilor încă de la începuturi, iar astăzi Razer îmbină tehnologia cu funcționalitatea în aplicația Razer Smart Home, permițând utilizatorilor control creativ complet asupra mediului lor.”

Construită pe fundația Razer Chroma RGB, aplicația Razer Smart Home oferă 16,8 milioane de culori și o suită de efecte de iluminare care încurajează utilizatorii să-și personalizeze iluminarea ambientală și chiar le permite să-și creeze un mediu captivant ce sporește experiența de joc sau de vizionare a conținutului afișat de dispozitivele de divertisment din casă.

Invitația deschisă a lui Razer: programul Razer Chroma Smart Home

Razer a prezentat și Programul Razer Chroma Smart Home, o invitație deschisă partenerilor hardware din industria produselor de smart home de a-și integra produsele în ecosistemul Razer.

În prezent, Razer Chroma RGB acceptă mii de dispozitive de la peste 50 de parteneri hardware, dar și peste 200 de jocuri integrate nativ, ceea ce îl face cel mai mare ecosistem de iluminare din lume pentru dispozitive de gaming. Software-ul oferă o experiență captivantă de neegalat și le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și personaliza complet spațiul de gaming, astfel încât să reflecte personalitatea lor.

Prin programul existent Razer Chroma RGB Connected Devices, partenerii din domeniul hardware pentru PC pot accesa protocolul Razer de iluminare și își pot integra propriile produse în ecosistem. Pe măsură ce Razer Chroma RGB se extinde dincolo de PC, Razer își deschide ecosistemul pentru a primi noi parteneri din industria de smart home, cu scopul de a crea un ambient unitar al caselor inteligente, extrem de personalizabil și ușor de controlat.

Programul Razer Chroma Smart Home este o oportunitate pentru noii parteneri de a face parte din cel mai mare ecosistem de iluminare pentru dispozitive de gaming, ce va putea fi accesat acum de pe mobil. Prin acest program, partenerii le pot oferi utilizatorilor o experiență captivantă unificată și un sistem de control al iluminării complet integrat, inclusiv interactivitate de pe mobil prin sistemul Razer.

Programul Razer Chroma Smart Home include în prezent parteneri precum Nanoleaf, LIFX, Yeelight, Monster® și Twinkly – iar alți parteneri se vor alătura în curând. Extinderea ecosistemului Razer Chroma RGB prin aplicația Razer Smart Home și Programul Razer Chroma RGB Smart Home vor fi lansate în prima jumătate a anului 2022.

Pentru mai multe informații despre ecosistemul Razer Chroma RGB, consultați acest link.

IMAGINI

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 150 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *