OPPO Reno5 Lite – vânzări de 1.000 de unități în prima oră de Black Friday

12 noiembrie, București –OPPO înregistrează un nou record de vânzări de Black Friday, după ce în 2020 stocul de OPPO A12 a fost epuizat în primele 36 de secunde de la lansarea ofertelor. Astfel, în prima oră de disponibilitate a ofertelor de Black Friday, au fost vândute 1000 de bucăți de OPPO Reno5 Lite.

Modelul Reno5 Lite integrează un set de camere de 48 MP, o cameră frontală de 32 MP, precum și funcții video avansate (AI Color Portrait Video, Monochrome Video, AI Night Flare Portrait Video și Dual-View Video), care le vor permite utilizatorilor să surprindă clipuri video creative, la o calitate ridicată a imaginii. În același timp, OPPO Reno5 Lite are o baterie de 4310 mAh și tehnologia de încărcare rapidă Super VOOC 4.0 de 30W, care permit încărcarea telefonului timp de doar 5 minute pentru a viziona apoi 2,5 ore de conținut video, iar, după o încărcare completă, utilizatorii pot urmări conținut video timp de 16 ore.

Despre OPPO

OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente. Încă de la lansarea primului telefon în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea tehnologii cu trup și suflet/personalitate. Dispozitivele OPPO reprezintă sinergia perfectă între tehnologiile de top cu funcții intuitive și un design uimitor. Astăzi, OPPO este prezent în peste 50 de țări și regiuni. OPPO este dedicat dezvoltării standardelor globale 5G fiind totodată și prima companie care a comercializat smartphone-uri 5G pe piața din Europa. Compania colaborează cu peste 50 de operatori de telefonie mobilă din toata lumea pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor 5G la nivel internațional.

Descoperă mai multe despre realizările OPPO și viziunea 5G:

https://www.oppo.com/en/discover/technology/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *