O casă de vis – un Parchet pe Viaţă!

'Produse - Parchet pe Viata®În jurul tău, toţi prietenii tăi îşi redecorează casa, fiecare dintre ei fac schimbări cu parchet gri şi tu ai impresia că stai pe loc. Cu siguranţă şi tu ai vrea să faci câteva schimbări, dar parcă nu ştii încă de unde să începi.

Întotdeauna începe cu lucrurile care îţi plac, caută soluţii originale şi creative pentru casa ta, caută o echipă profesionistă care să se ocupe de schimbările care necesită un anumit efort şi o anumită experienţă. Cea mai mare provocare? Schimbarea parchetului! Pentru această schimbare ai nevoie de o echipă profesionistă, care să aibă în spate câţiva ani buni de experienţă. În această categorie se integrează perfect Compania Parchet pe Viaţă, care se poate lăuda cu 6 ani de experienţă în spate, cu 2.750 de familii fericire, cu 25.000 mp montaţi, 65.000 mp parchet recondiționat și peste 18.000 de ore de pregătire profesională.

Şi pentru că firma Parchet pe Viaţă vrea să îşi satisfacă în totalitate clienţii, îi aşteaptă la showroomul amplasat pe Strada Logofăt Luca Stroici, nr.40, sectorul 2, din Bucureşti. Apropo, au oferte bune la dusumea lemn!

Dacă nu eşti convins de ceea ce vezi pe site, poţi să mergi la showroom şi să testezi toate produsele pe care le-ai văzut pe site. Astfel, te vei convinge că produsele companiei Parchet pe Viață (PPV) sunt premium! Tot la showroom vei face cunoştinţă atât cu un arhitect profesionist, care îţi va spune că toate materialele pe care compania Parchet pe Viaţă de comercializează sunt ecologice, din lemn 100% şi provin din pădurile controlate din Africa, America şi Asia, cât şi cu echipa care îţi va monta efectiv parchetul şi care îţi va da cele mai bune sfaturi de îngrijire a produsului cumpărat.

Prezenţa de 6 ani pe piaţa din România, Compania Parchet pe Viaţă, s-a impus atât prin calitatea excelentă a produselor, cât şi prin profesionalismul cu care lucrează. Şi pentru că firma Parchet pe Viaţă vrea să le ofere clienţilor ei doar cele mai bune produse, ea colaborează doar cu cei mai mari producători din Europa: Karelia, Kahrs şi Listone Giordano.

Dacă eşti curios şi vrei să afli mai multe lucruri despre produsele companiei Parchet pe Viaţă, accesează parchet lemn. Şi nu uita de showroom-ul pe care îl au în sectorul 2 din Bucureşti.

Ai grijă de casa ta, căci e singurul loc care te poate face să te simţi minunat şi relaxat, căci cu toţii ştim că nicăieri nu-i mai bine ca acasă!

2 thoughts on “O casă de vis – un Parchet pe Viaţă!”

  1. Romanul este prost invatat, mai bine da bani putini pe parchet de proasta calitate decat sa cumpere un parchet de calitate care sa tina zeci de ani. Un vecin isi schimba parchetul odata la cinci ani, ba odata se umfla, ba odata se zgarie tare… astfel de motive si desigur, parchet ieftin.

    1. Eu cred că mentalitatea s-a mai schimbat, în bine aș zice eu. Cunosc și văd mulți oameni care încep să caute lucruri de calitate! Asta pentru că au înțeles beneficiile unei investiții pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *