Motorola anunță moto e30 și moto e40, noile dispozitive care completează seria de telefoane entry level

Dă frâu liber imaginației cu noile dispozitive moto e30 și moto e40

București, 7 octombrie, 2021: Motorola își completează familia de telefoane de buget cu noile dispozitive moto e30 și moto e40, create pentru a-i ajuta pe utilizatori să-și exprime creativitatea datorită sistemelor avansate ale camerei foto. Dispozitivul moto e40 este disponibil în România pe site-urile Altex și eMAG, urmând ca moto e30 să fie disponibil în România începând cu 18 octombrie. Prețul recomandat pentru moto e40 este de 699 lei, respectiv 599 lei pentru moto e30.

Ambele sunt echipate cu un sistem de camere triple de 48MP, cu tehnologie Quad Pixel și beneficiază de afișaj 1 6.5 ”Max Vision HD+, cu o rată de refresh a ecranului de 90Hz și o autonomie puternică a bateriei de 5000 mAh, care asigură independența utilizatorului pentru a putea realiza toate activitățile de zi cu zi.

Cu moto e30 și moto e40, utilizatorii se pot bucura de o experiență foto fluidă. Sistemele de camere sunt special concepute pentru ca fotografiile să fie realizate în orice moment, în orice tip de lumină și din orice unghi. Senzorul de 48MP cu tehnologie Quad Pixel oferă o sensibilitate redusă la lumină de 4 ori mai eficientă pentru fotografii mai clare și mai vibrante, în orice condiții de lumină.1 Senzorul de adâncime funcționează, împreună cu camera principală pentru a estompa fundalul, astfel încât se vor realiza portrete cu aspect profesional. Camera dedicată Macro Vision permite o apropiere de 4 ori mai mare față de subiect, astfel încât toate detaliile minuscule să poată fi redate cu ușurință.

Picture1

Întârzierile ecranului sunt acum eliminate cu o rată de refresh de 90 Hz. Astfel, moto e30 și moto e40 pun la dispoziția utilizatorului o experiență de vizionare mai fluidă, indiferent dacă acesta vizionează emisiunea preferată sau dacă se află într-un apel video cu prietenii. Afișajul de 6,5 “Max Vision HD + oferă vizualizare maximă, datorită unui raport de aspect 20: 9.

Bateria de 5000mAh asigură autonomie pentru peste 40 de ore, astfel că utilizatorii nu vor întâmpina probleme atunci când aleg să beneficieze de toate caracteristicile telefonului, fie că vorbim despre activități de divertisment, jocuri, navigat pe rețelele sociale sau sarcini de serviciu.

Telefoanele sunt echipate cu un procesor octa-core personalizat, ceea ce asigură performanță, indiferent de comenzile pe care i le dăm telefonului. În plus, în comparație cu moto e20, moto e40 aduce performanțe grafice cu 38% mai puternice. Iar multitasking-ul este posibil mai mult ca oricând, grație celor 2 GB de memorie RAM de pe moto e30 sau celor 4 GB de memorie RAM pe moto e40.

Noile dispozitive sunt acum la îndemâna utilizatorului, care beneficiază și de un cititor de amprente, amplasat discret în sigla „batwing” de pe spatele moto e30 și moto e40. Doar cu o singură atingere, telefonul se deschide și se deblochează instantaneu. În plus, moto e40 este echipat cu recunoaștere facială, iar un buton dedicat Asistentului Google este inclus pe partea laterală a dispozitivelor

Picture2

moto e30 dispune de Android 11 (ediția Go), cu capacități de utilizare și accesibilitate îmbunătățite. moto e30 este prezent în două culori: Mineral Gray și Blue Digital. În schimb, noul moto e40, prevăzut tot cu Android 11, însă este disponibil pe două culori: Carbon Grey și Pink Clay. Ambele dispozitive au un finisaj metalic texturat, care este rezistent la amprente, pentru ca aspectul să fie întotdeauna curat.

Pentru mai multe informații despre produse și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de FacebookInstagram și YouTube.

Picture3

Preț și disponibilitate

Noul moto e40 este disponibil la Altex și la eMAG la prețul recomandat de 699, 99 lei, urmând ca moto e30 să fie disponibil începând cu data de 18 octombrie, la prețul recomandat de 599,99 lei.

Declinări legale

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și pot face obiectul unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

1 Senzorul de 48MP combină 4 pixeli în 1, pentru o rezoluție foto eficientă de 12MP.

2 Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

3 Nu toate limbile sunt acceptate. O listă a limbilor actuale acceptate de Google Assistant poate fi găsită aici: assistant.google.com.

4 Variază în funcție de piață. Consultați operatorul sau distribuitorul pentru disponibilitate.

Despre Lenovo și Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 miliarde USD care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață pentru a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea, care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și, împreună, creează un sistem mai inclusiv, mai de încredere și o societate digitală durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Motorola și Motorola. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin intermediul StoryHub-ului nostru și al blogului global Motorola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *