De ce sa apelez la o agentie imobiliara?

Ai incercat vreodata sa cauti pe cont propriu un apartament de inchiriat sau un apartament de vanzare in zona Parcului Herastrau sau in alte zone din Bucuresti? Daca da, probabil iti amintesti cat de greu ti-a fost. E extrem de obositor sa dai telefoane de dimineata pana seara pentru a gasi un apartament potrivit. E extrem de obositor sa umbli zilnic pe la fel si fel de proprietari care una iti spun la telefon si alta vezi in ralitate. E chiar si riscant sa alegi sa mergi in apartamentele propretarilor daca esti femeie si nu ai pe nimeni care sa te insoteasca.

Daca vrei ca totul sa se desfasoare mult mai simplu, cel mai bine e sa apelezi la o agentie imobiliara. Intr-o prima faza ti se va parea ceva de nedorit sa dai banii pe comision, insa iti va fi mult mai simplu astfel. Agentiile imobiliare au in portofoliu o multime de apartamente pe care nu le vei putea cumpara de la proprietar, deoarece proprietarul a lasat agentia sa se ocupe de apartament. Asadar, cu ajutorul agentiilor poti vedea mult mai multe apartamente.

Agentii imobiliari au o multime de oferte, fapt pentru care tu le spui ce anume vrei, iar ei iti spun exact ce anume au. Nu trebuie sa mai dai tu zeci de telefoane si sa pierzi o gramada de timp pentru a vedea in ce zona sau la ce etaj se afla un anumit apartement pentru ca in anunt era trecut simplu „Vand apartament cu 2 camere.  Tel. 0734.234.xxx.”

Din moment ce mergi cu un agent imobiliar sa vezi un apartament esti mult mai in siguranta decat daca ai alege sa mergi pe cont propriu la un proprietar. Nu se stie niciodata peste cine poti sa dai.

Asadar, mai bine apelezi din start la o agentie imobiliara. Pierzi banii de comision, dar poti gasi oferte mult mai bune si poti castigat timp pretios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *