De ce ai nevoie pentru o petrecere a burlăcitelor reușită

Petrecerea burlăcitelor reprezintă sfârșitul vieții de celibatară, dar și începutul uneia frumoase în doi. Acest party va fi unul memorabil, atât pentru mireasă cât și pentru prietenele ei cele mai bune, care vor și organiza super petrecerea.

Dacă prietena ta se va căsători în curând, înseamnă că va trebui să te ocupi, alături de alte câteva prietene, de organizarea petrecerii burlăcițelor.

Nu este un lucru dificil, dar trebuie să ții cont de câteva aspecte importante, care vor transforma o petrecere clasică într-una absolut genială.

De ce ai nevoie pentru o petrecere a burlăcițelor reușită?

În primul rând, de tărie. Nu trebuie să lași emoțiile să te copleșească prea tare, lacrimile tale putând neliniști mult viitoarea mireasă. Bucură-te nespus pentru ea, apoi caută:

  • Sucuri, băutură și mâncare

Practic, orice petrecere are nevoie de mâncare și băutură, așa că nu au cum să lipsească nici de la petrecerea burlăcițelor.

După o seară în care ați dansat non-stop, ați făcut karaoke și ați jucat fel de fel de jocuri, sigur se va instala senzația de foame și de sete. În plus, un pahar de vin rosé sau roșu va da startul petrecerii numaidecât!

  • Tricouri personalizate

Aveți o replică a voastră încă de când erați în facultate? Sau poate o poză amuzantă în care vă strâmbați și vă place în mod deosebit? Imprimă mesajul sau poza pe tricouri asemănătoare pentru toate prietenele și sunteți deja o super formație. Filmați-vă în timp ce faceți karaoke pe piesa preferată, îmbrăcate cu aceste tricouri și purtați-vă ca și când ați fi cea mai cool trupa din lume.

Pentru imprimări precise, dar și pentru inspirație în materie de mesaje amuzante, apelează la Ruvix. Aici poți găsi cel mai tare tricou pentru petrecerea burlăcițelor, cu cel mai funny mesaj, din care poți comanda câte bucăți ai nevoie.

Există două variante pentru această idee cu tricourile personalizate: fie purtați toate același model, cu același mesaj, fie alegeți un tricou pentru mireasă special. Oricare ar fi opțiunea, pe ruvix.ro vei descoperi cu siguranță o mulțime de mesaje super amuzante, potrivite pentru o petrecere a burlăcițelor.

  • Perne imprimate cu fețele voastre

Oricât de mature ați fi, există întotdeauna loc pentru o mică bătaie cu perne. Experiența va fi una cu atât mai mai amuzantă dacă pe perne vor fi imprimate poze cu fețele voastre.

Din nou, poți apela la Ruvix! Datorită experienței de a imprima pe aproape orice suprafață, veți condimenta aventura cu imagini de calitate, super haioase.

  • Cea mai bună muzică

Fie că aveți sau nu preferințe comune, când vine vorba de muzică, un lucru este cert: trebuie neapărat să fie dansantă, să vă ridice de pe canapea și poate chiar să va provoace o ușoară febră musculară. Abia atunci simțiți ca v-ați distrat cu adevărat!

Ca să fiți sigure că toată lumea va fi mulțumită în ceea ce privește muzica, cel mai indicat ar fi să faceți cu rândul: să pună fiecare stilul preferat.

Se obișnuiește ca la sfârșitul sau începutul petrecerii, prietenele miresei să-i ofere acesteia un cadou simbolic, care să îi amintească mereu de acest eveniment. Îl puteți cumpăra împreună sau separat, în funcție de buget și de ceea ce i-ar plăcea miresei.

Atât timp cât sunteți împreună și vă simțiți bine, petrecerea nu are cum să iasă altfel decât super fun și absolut memorabilă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *