Cris Smile – solutia perfecta pentru dintii tai

In cele mai multe situatii fie ca vrem, fie ca nu vrem suntem nevoiti sa ne prezentam la medicul stomatolog, deoarece durerile de dinti incep sa apara datorita faptului ca nu prea am acordat multa atentie in ultima vreme. Uneori, recurgi la anumite lucruri fara sa doresti si pentru ca este urgent. Multi pacienti au nevoie de un implant dentar, pentru ca dintii lor naturali au inceput sa se distruga, fiind afectati foarte grav. Implantul este cea mai buna solutie pentru repararea dintilor tai si pentru a evita posibile boli.

Rolul acestuia este de a substitui radacina dintelui si pentru a sustine coroanele. Implanturile sunt amplasate de un medic specialist in domeniu care detine cunostinte evidente asupra acestui lucru. Este construit dintr-un surub din titan care iti permite sa abordezi o metoda simpla de lucrare si benefica pentru pacient. Daca aveti o parte din dinti lipsa sau cu probleme, nu mai asteptati si apelati la un implant dentar  si o sa aveti parte de multe avantaje.

Cris Smile va este alaturi in orice situatie si in orice moment. O coroana dentara este mult mai rezistenta decat o proteza sau orice alt produs. Nu mai la Cris Smile vei dobandi de cele mai bune servicii, cat si amabilitate. Afla si despre noile planuri pe care acest cabinet ti le pregateste in viitor pentru sanatatea dintilor tai. De asemenea, poti vizita acest cabinet stomatologic Sebastian care coordoneaza o echipa intreaga pentru oferirea unor ingrijiri de calitate. Ia alegerea corecta, protejandu-ti dantura. Mergi ori de cate ori ai timp la Cris Smile pentru a te consulta si pentru a primi toata atentia din lume.

One thought on “Cris Smile – solutia perfecta pentru dintii tai”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *