Ce functii indeplineste cea mai buna imprimanta

Dincolo de specificatiile tehnice ale unei imprimante, de care este necesar sa tinem intotdeauna cont astfel incat sa putem dispune de cea mai buna imprimanta cu putinta, un alt aspect foarte important sunt si functiile sale. Cu cat imprimanta este mai performanta si detine functii cat mai avansate, cu atat aceasta ne va oferi mai multe avantaje in ceea ce priveste rezultatul final. Asadar, iata ce functii trebuie sa indeplineasca si imprimanta pe care o alegi, bineinteles, daca simti ca acesta functii te reflecta pe deplin si iti pot aduce un plus la nivel personal si profesional.

Ce functii indeplineste cea mai buna imprimanta

  • Functia de scan

Chiar daca aproximativ toate materialele din zilele noastre se regasesc in format digitalizat, exista si o serie de documente prezente in format fizic care nu pot fi utilizate altfel si care, la un moment dat, trebuie sa fie multiplicate sau sa le transformi intr-un format digital. Iar daca te trezesti frecvent in aceasta situatie, cu siguranta o imprimanta multifunctionala laser monocrom   ceea ce ai nevoie.

Prin intermediul unei astfel de imprimante vei putea cu usurinta sa dispui de documentele necesare in format digital pe care ulterior le poti prelucra sau multiplica.

  • Functia de autocuratare

Functia de autocuratare este de altfel o alta functie practica, o functie care-ti permite sa te asiguri de fiecare data ca imprimanta si/sau cartusele sunt pe deplin functionale. Aceste imprimante detin un mecanism special care analizeaza si diagnostica o serie de potentiale probleme, astfel incat tu sa stii cu exactitate cand e timpul sa soliciti mentenanta unui specialist.

  • Functia de FAX/EMAIL

Chiar daca functia de fax este tot mai putin intalnita, ea nu lipseste din mediul coorporate unde inca este foarte utilizata de multe societati. De altfel, nu lipseste functia de transmitere a informatiilor prin email, iar o imprimanta ce dispune de aceasta functie  iti poate facilita atributiile zilnice. Asadar, daca mediul tau de lucru iti impune frecvent sa trimiti mailuri, cu atat mai mult sa prelucrezi o serie de documente ce trebuie trimise in format original, poti cauta o imprimanta care sa dispuna si de aceasta functie inteligenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *