Cadrele perfecte pentru fotografii consumă efort, talent și inspirație

nistia.com - fotograf nunti. evenimente bucurestiEvoluția tehnologică contemporană transformă mai în glumă sau mai în serios pe fiecare dintre noi, într-un mic fotograf gata să surprindă cu camere de tot felul imagini, momente și amintiri care mai de care mai colorate și atrăgătoare. Chiar dacă în urmă cu aproximativ 10 ani, o fotografie realizată cu telefonul era doar o simplă reprezentație grafică de joasă calitate ce n-ar fi putut folosi la prea multe, în prezent tehnologia pare să rivalizeze cu inspirația fotografilor de tot felul, dedicați pe unul sau mai multe domenii de activitate artistică.

Recent l-am cunoscut pe Adi Nistia – un fotograf pentru care fiecare cadru este la fel de important!

Fotografiile par ușor de realizat mai ales atunci când le privim gata înrămate în fel și fel de albume ori rame bine plasate în colțurile de suflet ale locuinței. Astfel, ajungem să ignorăm aspectele cu adevărat importante ale unei arte ce pare imposibil de înlocuit indiferent de avântul tehnologic pe care societatea o manifestă într-un ritum acut.

Primele interacțiuni avute cu Adi m-au convins încă de la bun început că o fotografie înseamnă multă inspirație, aparatură profesională dar și noroc. Spun asta pentru că din zecile de cadre admirate și analizate extrem de meticulos, mi se reflectă un număr impresionant de ore alocat cu pasiune unui domeniu în care doar prin dăruire ajungi să câștigi.

Dacă nu-l știi pe Adi caută-l pe Nistia.com – e locul în care vei înțelege cel mai bine cu ce se ocupă

nistia.com - fotograf nunti. evenimente bucuresti
Chiar dacă suntem prezenți în domenii diferite de activitate, mi-am dat seama de faptul că este o persoană mereu implicată pe care cel mai probabil îl vei găsi la tot felul de evenimente atât de natură operațională cât și prins cu evenimente de familie, gata să încânte pe cei din jurul său cu creațiile sale. Și chiar dacă arta presupune până la urmă mult subiectivism îți las aici o parte dintre link-urile utile ce te vor face mai mult ca sigur să înțelegi eforturile pe care Adi le depune în realizarea fotografiilor sale.

Site: http://nistia.com

Facebook: https://www.facebook.com/nistiacom/

Instagram: https://www.instagram.com/nistiacom/

Te poate ajuta cu evenimente personale cum ar fi ședințe foto personale, evenimente precum nunți, botezuri cât și alte evenimente unde amintirile vizuale sunt cel mai de preț dar îl poți găsi și la evenimente business unde participă și importalizează evenimente, târguri și expoziții.
nistia.com - fotograf nunti. evenimente bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *