“Voluntariatul – formă a culturii participative” în dezbatere publică, vineri 28 martie 2014

Asociatia “Surasul Albastru” din Iasi organizează Vineri, 28 martie 2014, începând cu ora 11:00, în Sala Mare a Prefecturii Iași, dezbaterea publică “Voluntariatul – formă a culturii participative”. La eveniment au confirmat prezența reprezentanți ai Guvernului României, autorități publice locale, precum și reprezentanți ai societății civile.

În contextul unei inițiative legislative care vizează recunoașterea voluntariatului ca experiență profesională și a unei nevoi tot mai acute de implicare și activism în procesul decizional al sectoarelor de activitate, acțiunea îți propune să confrunte idei, cu scopul de a sublinia importanța deosebită pe care voluntariatul o are ca formă a culturii participative.

Accesul la eveniment este liber. Pentru informații suplimentare puteti accesa adresa de e-mail office@surasulalbastru.com sau numărul de telefon 0748.350.285

3 thoughts on ““Voluntariatul – formă a culturii participative” în dezbatere publică, vineri 28 martie 2014”

  1. Pacat ca sunt din Bucuresti. Voluntariatul este bun, aducand beneficii atat celui care practica, cat si celui in folosul caruia se practica. De exemplu, sotia mea se gandeste sa practice voluntariat pentru a-si reaminti ceea ce a uitat pe timpul concediului de crestere copil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *