Viata merge mai departe si daca ti-ai pierdut dantura

Sotia mea s-a trezit intr-o zi fara dinti, imi povestea un coleg. I-au picat toti si a inceput sa planga in hohote gandindu-se ca nu o mai iubesc ca inainte, dar aveam copii impreuna, o gospodarie frumoasa si mai ales un trecut cu bune si rele, cu realizari si esecuri. Si ea a fost alaturi de mine, cand mi s-a pus proteza la sold. M-am trezit cu oasele macinate si nu mai puteam sa merg, iar ea m-a incurajat si a alergat pentru mine.

Nici prin gand nu mi-ar fi trecut sa dau cu piciorul unei casnicii de 30 de ani, fiindca ramasese stirba. Mi se rupea inima vazand-o cat de mult sufera, mai ales ca mereu a fost frumoasa, eleganta si ingrijita. Problema ei mi s-a parut mult mai usor de rezolvat fiindca discutasem despre implant dentar si eram fericit sa stiu ca sotia mea, care detesta proteza putea sa aiba parte de o lucrare fixa pe suruburi de titan.

Dupa ce am discutat mult timp, am vazut-o pe doamna la serviciu. Era fericita si zambea ca inainte, apoi mi-a relatat experienta ei pozitiva cu profesionistii clinicii Cris-Smile.

Ii priveam dantura perfecta, zambetul stralucitor si ma intrebam cum de reusise intr-un timp atat de scurt sa aiba dinti ca in tinerete.

Apoi mi-a relatat cu lux de amanunte accentuand recunostinta pe care o are fata de dentistul de la clinica prezentata mai sus, fiindca dupa ce i-a spus ca este invatatoare si nu poate aparea stirba in fata elevilor, acesta i-a pus o lucrare provizorie.

Era foarte fericita si motivata de faptul ca trecuse de impas, in curand va avea lucrare definitiva si viata merge inainte elegant si dupa ce iti pierzi toti dintii, daca apelezi la cea mai buna clinica stomatologica pentru implant dentar.

Am intrebat-o daca i-a fost frica si daca a durut-o. Mi-a raspuns fara sa stea pe ganduri ca personalul nu iti da timp ca sa iti fie frica si te informeaza despre fiecare tratament in parte.

Au sedat-o cu substante anestezice intravenos si s-a trezit cu lucrarea provizorie, fara sa o doara nimic. I s-a parut o magie demna de basme si acum spune cu bucurie tuturor ca nu este o tragedie, daca intr-o zi te scoli fara dinti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *