Verighete inspirate din Urzeala Tronurilor

In timp ce sezonul 5 din „Urzeala Tronurilor” se desfasoara pe micile ecrane, fanii acestui serial ar face orice pentru a-si arata devotamentul si dragostea. Iata, asadar dovada suprema: o pereche de verighete gravate cu un text inspirat de acest serial popular.

Serialul este o adaptare a seriei de romane fantasy „Cantec de gheata si foc” a lui R.R. Martin George, primul dintre care este intitulat „Urzeala Tronurilor”. Daca nu ai vazut inca acest serial, ratezi o experienta cu totul speciala. Fanii acestuia stiu ca acest lucru este adevarat. Una din replicile cele mai memorabile din serial deriva din relatia dintre Daenerys Targaryen (jucat de Emilia Clarke) si Khal Drogo (jucat de Jason Momoa), liderul nomazilor Dothraki: „Luna vietii mele/ Soarele meu si stelele mele”

Drogo
“Jalan Atthirari Anni” (Luna vietii mele, in Dothraki)

Daenerys
“Seikh Ma Shieraki Anni” (Soarele meu si stelele mele, in Dothraki)

Formularea pare frumoasa si simpla, iar textul ar putea fi copiat perfect dintr-o pagina a cartii. Inelele vor fi stilizate astfel incat sa redea acest lucru.

Inainte de a grava fiecare inel, este indicat sa se selecteze modele cu un design simplu, cu un exterior semibombat si finisaje lucioase. Lipsa de detalii suplimentare va adauga un aspect foarte simplu, neaglomerat. Fontul recomandat este un model rustic, cu spatiere mare. Exista atat de multe surse minunate de inspiratie si fonturi, fiecare concept in parte oferind un mod cu adevarat unic de a personaliza o pereche de verighete.

Cele mai bune gravuri sunt cele simple, astfel sfatul specialistilor ar fi sa iti petreci un pic de timp scriind idei. Odata ce ai cuvintele, poti lua in considerare si fontul. Alege un font clar si un stil al literelor care sa puna accentul pe inscriptie. La Verighete Atcom vei descoperi o selectie variata de fonturi, printre care il vei gasi cu siguranta pe cel preferat.

Odata ce inelele au fost in cele din urma lustruite, poti merge la studioul foto-poze bijuterii pentru a obtine fotografii profesionale cu acestea. Trebuie retinut faptul ca, pentru a putea fi gravate, verighetele tale trebuie sa aiba o latime mai mare de 4.0 mm. Pentru textul din „Urzeala Tronurilor” este recomandata o latime de 7.50 mm, iar gravura acestuia trebuie sa se faca cu litere mici pentru ca inelele sa nu para coplesitoare. Datorita dimensiunii variabile a textului, litere mai mici pot fi gravate peste multe alte stiluri de verighete normale. Trebuie doar sa contactezi un specialist pentru sfaturi cu privire la proiectele alternative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *