Unghii cu adevarat perfecte cu Bio Sculpture

Fiecare femeie isi doreste sa arate bine in orice imprejurare. Se spune ca manichiura unei femei este cartea ei de vizita. Totusi, te-ai intrebat vreodata ce inseamna in viziunea unui specialist unghii perfecte?

Iata cateva argumente si explicatii de la specialistii in manichiura!

  1. Unghii ingrijite, perfect curate, fara pielite. Daca iti este foarte greu sa dai unghiilor tale o forma, aplica oja semipermanenta bio si mente sanatatea unghiilor tale cu produse de top. Mergi la salon, dar acolo unde  se utilizeaza produse Bio Sculpture in exclusivitate!
  • Unghii sanatoase care nu se rup si nu se exfoliaza, a caror suprafata este fara pete si uniforma. Da, se poate sa ai si unghii la moda, dar si sanatoase, fiindca bio sculpture gel are o formula care contine multe substante benefice intaririi si hidratarii unghiilor tale.
  • Varful degetelor fara rani pricinuite de maltratarea unghiilor. Chiar si inlaturarea gelului semipermanent Bio Sculpture se face foarte usor prin impachetarea cu o substanta menita sa il dizolve, dar care intareste unghia.
  • Daca unghiile sunt facute cu Bio Sculpture, nu se admite nicio ciobitura milimetrica, fiindca frumusetea lor trebuie sa fie perfecta.

Oja semipermanenta se mentine pe unghii 4 saptamani pastrandu-si frumusetea de la aplicare.

Paleta cromatica se alege in functie de anotimp si este variata daca discutam despre produse Bio Sculpture.

Poti alege oja mata sau cu luciu metalic in care te oglindesti, culorile clasice ale ojei sau culori originale pentru manichiura.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna se poarta unghiile tematice: rosii ca nasul renilor lui Mos Craciun, argintii ca gheata ce acopera satele si orasele sau aurii, cum sunt ornamentele din brad.

Pe site-ul Bio Sculpture exista si oja albastra, roz, mov, si mai multe nuante de verde, asa ca alege in functie de starea ta de spirit sau de tinutele pe care le vei purta.

Nu te multumi cu orice oja pe care o poti cumpara de la coltul strazii, fiindca in acest fel pui in pericol unghiile si mainile unei femei sunt analizate la fel de atent ca tenul, pantofii, geanta sau ochii!

Bio Sculpture  garanteaza perfectiunea unghiilor tale, de aceea iti recomand sa comanzi fara rezerve produse de pe site-ul acestui magazin!

Unghiile pe jumatate sterse, pe jumatate facute nu iti dau o nota de trecere la capitolul eleganta si grija fata de aspectul fizic. De aceea, nu ezita sa investesti in produsele tale pentru manichiura de la Bio Sculpture, pentru ca oja sau lacul respectiv isi pastreaza aspectul perfect aproape 30 de zile, chiar daca speli vase, faci mancare si ordine prin casa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *