Uneori ne mai gandim si la un credit

Sunt perioade in care mai mult ca niciodata ajung sa-mi doresc un upgrade din anumite puncte de vedere. Daca uneori ma gandesc la o reamenajare a locuintei sau alteori la ceva nou in domeniul auto ori fie achizitionarea unor gadgeturi, ma gandesc ca banii pe care i-as investi nu sunt niciodata suficienti pentru achizitionarea a ceea ce eu cred ca ar fi perfect pentru mine. Iar cum economia este cu mult schimbata acum, fata de alte vremurile de mult apuse, ma gandesc ca destul de rentabil ar fi un credit, chiar daca multi ati spune ca nu este cea mai buna solutie la care as putea apela.

Si daca tot vorbim de credit, cu siguranta fiecare dintre noi cauta sa beneficieze de cea mai buna oferta pe care cineva i-ar putea-o oferi. Si nu e usor, dar nici imposibil sa gasesti ceva rentabil, care sa te ajute pe termen scurt, mediu sau lung, sa realizezi creditul de care ai nevoie indiferent daca ne referim la un credit nevoi personale, credit imobiliar sau mai stiu eu ce alte tipuri de creditare.

Desi aparent pe unii i-am vazut destul de sceptici la acest gen de oferte, eu pot spune ca am mai procedat astfel si in trecut, apeland la diverse credite si in acelasi timp am recomandat si altora, atunci cand nevoia de consum batea limitele abtinerii de care unii incercau sa se apropie tot mai mult. La urma urmei economia joaca dupa niste reguli clare iar cum traiul nu este chiar cel mai favorabil in Romania, ma gandesc ca nu e nimic rau in a spune “vreau credit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *