Un ceas pentru un corp lucrat la sala

Vara isi face deja bagajele, iar eu nu-mi pot ascunde supararea ca in curand trupul sau perfect, lucrat la sala va fi acoperit de haine! Imi place sa-i admir patratelele care se ghicesc sub tricoul mulat si aerul sau masculin care emana protectie. Doar cu mine a fost si este cuceritor, in rest, barbat galant si serios. Este ca un ceas de platina sau aur intre ceasuri barbati. Va fi mereu original in felul de a fi, in declaratiile pe care mi le face, in stilul pe care-l adopta.

Tocmai de aceea doresc sa-i cumpar o bijuterie care sa-l determine sa-si petreaca in compania mea cea mai mare perioada din timpul lui. Un ceas barbatesc de care sa se indragosteasca si pe care sa nu-l mai dea jos de la mana! Secundarul viu sa-I declare ca il iubesc mai mult cu fiecare clipa care trece.

Merita cel mai scump dintre ceasuri barbatesti aflate-n stoc pe Ceasmania! Si l-am gasit rapid. Statea acolo mandru, pregatit sa completeze eleganta viitorului sau purtator: Ceas barbatesc BULOVA ACCU SWISS MURREN – CHRONOGRAPH AUTOMATIC 63C116. Nu-I frumos sa spun cat costa, dar trebuie neaparat sa aflati ce minunatie de ceas i-am ales!

Stilul casual, elegant se potriveste stilului alesului inimii mele, in timp ce colectia Murren din care face parte este apreciata de cunoscatori. Mecanismul automatic elvetian este la fel de precis, cum isi tine el promisiunile fata de mine! Rezistenta mare la apa este utila fiindca ii plac sporturile acvatice, iar cand se indragosteste de un obiect, il ia cu el oriunde. Carcasa argintie din otel inoxidabil va parea mult timp noua, iar cadranul argintiu il va duce cu gandul la ceasurile fermecate de argint din basme. Indicatori luminescenti ii vor arata timpul si pe intuneric, astfel ca va fi mereu informat cu privire la data, ora, minute, secunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *