Tu stii sa fii punctual?

Punctualitatea, una dintre caracteristicile trecute de multi dintre noi in CV ajunge a fi una dintre cele mai grele reguli de respectat in societatea moderna. Desi ne ia aproximativ 5 secunde pentru a gasi o scuza, majoritatea folosesc drept principale motive, pierderea notiunii timpului si aglomeratia cotidiana din marile orase.

Eu prefer mereu sa port ceasuri de mana, monitorinzandu-mi activitatea in diversele rute zilnice prin oras. Ma ajuta sa fiu punctual si sa ajung mereu la ora stabilita fara a intarzia, nefiind nevoit sa caut tot felul de scuze. Desi nu sunt un colectinar pasionat, imi aloc destul de mult timp plimbarilor prin magazine, in cautarea diferitelor modele si firme de ceasuri. Printre preferintele mele se numara mereu, ceasuri Casio, de diferite marimi si modele. Calitatea si precizia au fost mereu punctele forte pe care personal le-am cautat la un ceas.

Sunt ceasuri barbatesti ce ma cuceresc aproape pe loc. Desi nu am multe le port cu placere de fiecare data cand am ocazia, gandindu-ma la faptul ca sunt un om punctual. Desi nu sunt un expert in a cumpara cadouri celor dragi, mereu trec pe lista de posibilitati varianta cumpararii unui ceas, lucru ce-mi usureaza destul de mult munca.

Tu stii sa fii punctual?

8 thoughts on “Tu stii sa fii punctual?”

  1. Şi mie îmi plac foarte mult ceasurile de mână! Am şapte în colecţie şi încă cinci de buzunar şi şase de birou. Eu ştiu să fiu punctual :)… O să ţin minte site-ul JAPARO pentru o eventuală comandă, cândva în viitor! Mulţumesc pentru informaţii!

  2. Eu prefer sa port un ceas la mana care arata timpul cu 5 minute inainte. Asta ma face sa nu intarzii niciodata, ba chiar sa ajung mai devreme la destinatie. Un ceas bun la mana unui barbat asortat de o tinuta corespunzatoare arata stil si eleganta.

    1. Dan, buna asta cu ceasul dat cu 5 minute inainte. Daca te ajuta e si mai bine. SI mie imi place ceasul atat ca accesoriu cat si ca utilitatea sa practica…

  3. Da, știu și pot să fiu punctual. Din păcate de cele mai multe ori dau peste persoane care nu prea sunt punctuale. Stau destul de bine la capitolul răbdare, deci pot să aștept …
    Ceas de mână nu port momentan, deși mă gândesc să îmi achiziționez unul cât de curând. Până una alta telefonul e și pe post de ceas …

Leave a Reply

Your email address will not be published.