Tu crezi că poți avea un portbagaj curat?

Am impresia că 90% dintre șoferi cred că mizeria din portbagaj e un dat al sorții. Adică așa trebuie să fie. Nu se poate altfel. Din moment ce folosești portbagajul nu mai ai control asupra curățeniei. Cum să menții curățenia dacă pui acolo cizmele și echipamentul de pescuit, ba uneori chiar și peștele, iar alteori ești nevoit să cari saci cu ciment sau cine știe ce alte materiale pline de praf?

Ai auzit de tăviță de portbagaj?
Curățenia e posibilă doar dacă ai la îndemână nu un aspirator eficient ci o tăviță portbagaj. Nu e necesar să faci curățenie mai des și mai apăsat pentru că oricum n-o să-ți iasă. Portbagajul e într-adevăr un loc intens folosit, pe care nu prea poți să-l menajezi. Ori îl folosești la capacitate maximă ori nu-l mai deschizi cu lunile. Ideea e să pui tăvița, acest obiect simplu dar atât de eficient, între obiectele de cărat și mocheta spațiului numit portbagaj. Tăvița are margini înalte, e flexibilă, se scoate ușor și te ajută să ai un portbagaj perfect curat, uscat, fără pete sau mirosuri chiar dacă ai cărat pește, saci de cartofi, sticle cu ulei, miere sau vin. Acum poți folosi eficient și fără teamă tot spațiul mașinii tale!

Curățenia e simplă

Faptul că duci mașina la spălătorie și aștepți să iasă ca nouă nu e un mod prea bun de a face lucrurile. Oamenii de acolo nu pot face minuni. Doar tu poți face asta! Dacă alegi să-ți protejezi mașina zi de zi folosind covorașe auto fixate bine pe podele, tăvițe de portbagaj create pe contur și alte accesorii simple dar atât de utile, vei vedea că lucrurile se mențin în ordine, nu mai ai mirosuri nici prin mașină nici prin portbagaj iar curățenia pare că se face de la sine. O tăviță portbagaj de la PTC Auto te ajută să economisești o grămadă de timp, destul de mulți bani și un car de nervi. S-a vărsat vinul? Scoți tăvița, o speli, o usuci și gata! Mocheta e intactă, portbagajul se aerisește și totul revine la normal cât ai bate din palme!

Mașina trebuie protejată!
Nu doar motorul mașinii merită atenție, protecție, verificări și curățenie. Toată mașina este importantă și trebuie protejată de substanțe acide, rugină, umezeală, pete, praf, urme de vaselină și ulei. Chiar dacă unii cred că mirosul de benzină, ulei și vaselină din portbagaj și sculele aruncate la nimereală sunt parte dintr-un decor normal și te reprezintă ca șofer bun asta nu-i tocmai adevărat. Portbagajul trebuie protejat cu o tăviță portbagaj, compartimentat, aranjat pentru ca spațiul să fie folosit la capacitate maximă dar fără daune pentru caroserie.

Mașina rezistă destul de mult la atacuri acide sau umezeală însă îmbătrânește prematur la fel cum îmbătrânește un om prea muncit sau care nu are grijă de el. Dacă vrei o mașină tânără, sprintenă, cu miros de nou și senzație de lux, ia-ți o tăviță portbagaj și scapi de griji!

Se poate să ai o mașină curată, la un preț rezonabil. Ia-ți o tăviță de portbagaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *