Tineretea nu este un impediment pentru a deveni milionar

In cazul in care crezi ca esti prea tanar pentru a te apuca de afaceri trebuie sa stii ca ai o gandire nu gresita ci extrem de gresita. Succesul in afaceri nu tine cont de varsta ci de viziunea pe care o ai precum si de efortul pe care il depui pentru a-ti indeplini visul. Un exemplu foarte bun in acest sens este antreprenorul Iustin Paraschiv. In cazul in care numele acesta nu iti zice mare lucru trebuie sa stii ca in anul 2010 acesta a fost desemnat cel mai tanar milionar in euro. Suna bine, nu-i asa? Pentru a ajunge in aceasta situatie, Iustin a plecat de jos si a muncit extrem de mult pentru a-si indeplini visul, acela de a deveni independent din punct de vedere financiar. Si a reusit!

Povestea acestui antreprenor de succes incepe inca din timpul facultatii, perioada in care marea majoritate a studentilor se gandesc doar la oportunitatile pe care le au pentru a se distra. Chiar daca si Iustin se gandea la acest lucru, acesta a acceptat invitatia parintilor de ai ajuta pe acestia in afacerea pe care o aveau, si anume detinerea unui abator precum si a unei carmangerii. La un an distanta de acest moment, Iustin decide sa isi deschida prima afacere pe cont propriu. Aceasta decizie a venit ca urmare a faptului ca Iustin Paraschiv a simtit ca isi poate cladi un viitor frumos prin forte proprii. Astfel, el a fondat Carmistin, societate ce se ocupa cu distribuirea de materii prime. Achizitionarea de terenuri agricole a fost urmatorul pas pe care acest antreprenor la facut. Aceasta achizitie a fost realizata cu ajutorul profitului obtinut de pe urma activitatii derulate de firma Carmistin. Pe termen lung aceasta achiztie se va dovedi extrem de buna deoarece in timp pretul pamantului va creste substantial, lucru care il va ajuta pe Iustin sa isi dezvolte afacerea. Achizitionarea unor fabrici de furaje, construirea de depozite, ferme de vite, porci si pui reprezinta modalitatea prin care Iustin Paraschiv si-a dezvoltat afacerea astfel incat in momentul de fata este unul dintre cei mai buni antreprenori din mediul de afaceri romanesc.

In concluzie, antreprenoriatul este un domeniu de activitate prin intermediul caruia iti poti asigura linistea si independenta din punct de vedere financiar atat timp cat stii ce trebuie sa faci si ai o viziune foarte buna. In acest sens, Iustin Paraschiv este cel mai bun exemplu motiv pentru care va recomand sa va inspirati din povestea de succes a acestui tanar antreprenor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *