Tigari electronice si accesorii. Acum pe vapori.ro

Probabil si tu te-ai gandit sa te lasi de fumat. Viciul fumatului este foarte raspandit in Romania si din pacate face foarte multe victime din randul populatiei tinere. Mult prea multi copii au inceput de mici sa fumeze si sa isi dea banutii de mancare la schimb pe tigari. Trebuie facut ceva in legatura cu acest lucru fiindca foarte multi nu sunt constienti de pericolele pe care le au atunci cand pun tigara in gura. Din pacate este foarte greu sa te lasi de fumat si acest lucru dupa ani si ani de munca si foarte multa rabdare. Ca sa te lasi de fumat trebuie mai intai sa ai foarte multa ambitie si sa incerci sa nu te mai gandesti la tigari. Pe urma trebuie sa vina si familia in ajutor sa te sprijine si sa nu te mai lase sa te gandesti la tutun . Oricum eu va recomand cea mai buna alternativa la tigari care va va ajuta sa scapati de acest viciu in scurt timp.

Toti cei care au inceput sa ia de la  Vapori.ro – tigari electronice si accesorii s-au lasat de fumat dupa o perioada scurta de timp. Aceste tigari electronice sunt de o suta de ori mai bune decat tigarile clasice fiindca nu dauneaza corpului si te ajuta enorm sa scapi de un viciu extrem de periculos. Pe site-ul celor de la vapori.ro vei gasi o multime de tigari electronice si accesoriile de care ai nevoie pentru a scapa de fumat.  Este important de stiut ca exista o gama larga de tigari care se adreseaza tuturor tipurilor de fumatori. Pentru fumatorii inraiti se recomanda modelele mai mari de tip CE5 sau Evod.  Acestea sunt disponibille (in ultima generatie) cu acumulatorii cu voltaj variabili plaja de tensiune 3,2-4,8 V. Pentru fumatorii mai moderati sunt recomandate modelele minaturizate – de expmplu Mini Evod.

Acest model este apropiat ca si dimensiuni de tigarile normale si este special gandit pentru pentru fumatorii de pana un pachet pe zi care doresc o tigara electronica de dimensiuni mai modeste. Un alt aspect important este lichidul de reincarcare – care este practic “combustibilul” e-tigarilor. Piata este plina din pacate cu lichide chinezesti de proasta calitate care de multe ori au cantitati exagerate de aromatizanti si coloranti. Cred ca nu trebuie sa va subliniez ca acesti aromatizanti absorbiti in excess nu fac pra mult bine –  si este foarte important sa folositi lichide cat mai curate. Pe Vapori.ro gasiti doar lichide de cea mai buna calitate produse in Europa cu ingrediente de calitate premium.  In cel mai scurt timp vei reusi sa te lasi de fumat fara nici un fel de problema.

2 thoughts on “Tigari electronice si accesorii. Acum pe vapori.ro”

Leave a Reply

Your email address will not be published.