Tie ce ti-ar placea sa primesti cadou?

Portofel din aluminiu pentru carduri Razor de la Tru Virtu - Red PepperDe foarte multe ori mi-a fost data ocazia de a vorbi despre cadouri din anumite perspective, fie ca m-am referit la propriile-mi preferinte in ceea ce priveste cadoul in sine, la maniera in care e cel mai recomandat sa-l cumparam, iar aici dispuna dintre offline si online este una puternica , fie despre increderea pe care o avem in lucruri pe care nu le-am avut, ci doar le-am vazut prin tot felul de reviste promotionale, cataloage ale marilor magazine ori in poze pe internet. Si desi cadoul in sine reprezinta mai mereu ceva simbolic, adesea atentia ne este indreptata spre lucruri precum, sticle de vin, portofele, un mic gadget ori alte atentii dulci, menite sa incante persoana in cauza.

Eu personal nu m-am decis nici pana in acest moment daca e mai usor sa ajungi sa faci cadou unei femei ori unui barbat. Poate ca toate astea se invart in sfera cunoasterii respectivei persoane. Uneori imi e usor sa scriu „cadouri barbati” si sa asociez diferitele rezultate returnate de motorul de cautare, cu preferintele si asteptarile prietenilor din viata mea, asta din cauza faptului ca am ajuns sa pot spune ca-i cunosc destul de bine pe cei cu care imi petrec mare parte din timp. Iar pentru mine internetul a castigat mare teren, in ceea ce priveste domeniul de achizitii, scutindu-ma de timpul pierdut prin magazine, in cautarea inspiratiei care uneori se lasa mult asteptata.

Iar destul de recent, fiind pus in situatia cautarii unor cadouri pentru apropiati, am ajuns ca in urma unui research de cateva clickuri, destul de rapide dar inspirate, sa gasesc lucruri extrem de interesante. Atentia mi-a fost atrasa de niste portofele dragute pentru carduri, cadou care cred ca ar ajunge sa se potriveasca excelent cu gusturile prietenilor a caror zile de nastere se apropie cu pasi repezi. Eleganta, stilul office si de ce nu, raritatea, pentru ca nu prea am mai vazut pana acum, cred ca se afla in topul argumentelor mele, lucru care in opinia mea va cantari destul de mult in luarea deciziei finale.

Concluzionez din nou prin a spune ca a face un cadou, nu este un chin chiar atat de mare, asa cum multi nu s-au ferit sa-mi spuna. De foarte multe ori mie mi se pare ceva amuzant, mai ales cand creativitatea-mi este pusa la incercare de testul asteparilor celor dragi mie, pe care de fiecare data imi propun sa-i incant cu ceva nou… Tie ce ti-ar placea sa primesti cadou?

Leave a Reply

Your email address will not be published.