Terapia prin flori cu Flori Bucuresti

Avand o experienta de 10 ani pe piata florilor din Romania, Flori Bucuresti ofera retete de terapii sentimental-emotionale prin buchetele care reunesc infinita frumusete si sunt realizate pe baza limbajului florilor si al culorilor.Este pentru prima data in Romania, cand oamenii pot alege buchete care sa exprima “pasiunea arzatoare”, “fericirea”, “ dorintele delicate”, “evadare din cotidian” sau” mai presus de cuvinte”. Aceste buchete gata facute feresc cumparatorii de gafe, iar demersul florariei online este innovator si deosebit de util. De pilda mi-a povestit un medic care trebuia sa sustina examenul de doctorat cat de rau s-a simtit cand a vazut ca una dintre doamnele din comisie a primit cu rezerve buchetul de flori pe care i l-a oferit in semn de multumire ca i-a asigurat o coordonare stiintifica ireprosabila pentru realizarea lucrarii.

Observand zambetul amar al doamnei si expresia privirii a simtit nevoia, cand a ajuns acasa, sa caute semnificatia acelor flori si i-a fost teribil de rusine si a fost foarte suparat cand a vazut ca oricat erau de scumpe si de frumoase acele flori erau mesagerele mortii. El a dorit sa-si exprime recunostinta!
Este la fel de penibil ca un student sa ofere profesoarei un buchet de flori care sa exprime pasiune puternica in loc de respect sau recunostinta.
Flori Bucuresti educa clientii initiindu-i in limbajul florilor, realizand in acelasi timp adevarate opere de arta. Toate florile sunt proaspete, cu cozile la dimensiunile specificate, avand forma si culoarea perfecta. Din pacate mi s-a intamplat sa doresc sa inveselesc pe cineva cu un buchet de flori si sa fiu nevoita sa pun cozile la cos inainte de a intra la persoana respectiva, fiindca petalele au picat pe drum (florile erau vechi de saptamani si au inceput sa-si scuture petalele pe unde treceam, incat mi-a fost rusine cum am lasat o multime de petale in autobuz). Dincolo de dezamagirea de a plati ceva ce nu am putut sa utilizez sau cauzata de faptul ca am fost impiedicata sa fac un gest frumos, am fost si sursa de umor pentru cei de pe strada, care vedeau cum las in urma o dara de petale. Alte strategii pentru vanzarea florilor vechi sau deteriorate? Prinderea inflorescentei de tulpina sau tija cu bolduri, discret sa nu se vada sau cu sarma de covrigi.

Dragul meu, daca esti foarte indragostit si nu ai curaj sa-i marturisesti asta, este mult mai romantic sa-i trimiti un buchet “focul pasiunii”. In functie de intensitatea pasiunii si de potenta buzunarelor, poti comanda buchet normal care costa 189 de lei, mai mare cu 284 de lei si dublu 378 de lei.

Trandafirul este floarea sentimentelor nobile, alese, iar daca este rosu si portocaliu inseamna dragoste la puterea a treia, fiindca nuantele focului intensifica sentimentele.
Pentru mame, bunici, sefe intelegatoare, cadre didactice care v-au marcat viata comandati buchetul “recunostinta”, adevarata feerie de culori pastelate. Este la fel de delicat ca un peisaj de primavara, cand toate gradinile si livezile sunt inflorite.

“Reteta recunostintei” este alcatuita din trandafiri, lisianthus, santini, garoafe, iar ciclamul, verdele si cremul se asorteaza divin. Buchetul poate fi completat si cu o cutie de bomboane, un ursulet de plus, o vaza transparenta, tort sau o sticla de sampanie.
O cerere in casatorie poate fi facuta cu ajutorul aranjamentului “asculta-ti inima!” Trandafirii, gerbera, freziile si garoafele alcatuiesc o pictura de vis parfumata, in concluzie aranjamentul este o adevarata sinestezie demna de poezia simbolista. Cu 199 de lei poti fata pe care o doresti de sotie foarte, foarte fericita!

Exista si aranjamente in aceeasi forma originala (suportul este o carte deschisa legata cu o panglica de satin), dar alcatuite din flori diferite si cu cromatica diferita, numite metaforic: “poveste fericita” sau “lume de basm”
Gestul de a trimite aceste frumuseti perfecte se intipareste in minte si in inima persoanei care le primeste pentru toata viata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *