Tehnici și manevre în masajele erotice și tantrice

Masajul erotic și cel tantric este poate cea mai complexă formă de masaj. Este, totodată, și una dintre cele mai complexe forme de terapie și un masaj terapeutic care combin diverse elemente ale masajului, ducând spre un masaj special cu beneficii multiple.

Masajul tantric și cel erotic au, ca unul dintre scopuri, elevarea ființei celui care primește masajul prin trezirea și sublimarea armoniasă a energiilor erotice. Aceasta este expunerea pe scurt a scopului masajului tantric și erotic care este realizat in salonul Tao Massage din Bucuresti, dar beneficiile sunt mult mai complexe. Energia trezită este întâi armonizată, rafinată și, abia apoi, sublimată. Toate scopurile și țelurile masajuli erotic și tantric sunt realizate gradat, într-o ordine precisă și într-o manieră exactă. Întrucât masajul erotic este unul complex, stările rezultate sunt și ele complexe și, la fel, și scopurile intenționate. Vorbim despre componenta terapeutică a masajului erotic, despre partea de relaxare, apoi despre elementele de senzualitate, de lucru asupra energiilor, atenția acordată stărilor sau de sublimarea energiilor erotice. Fiecare scop este realizat cu ajutorul unor modalități și tehnici specifice.

Masajul de relaxare este foarte important în acest tip de masaj, întrucât orice terapie realizată prin intermediul masajului începe prin relaxarea și detensionarea ființei. Tehnicile abordate urmăresc să relaxeze muchii, insistându-se mai mult asupra mușchilor mai mari astfel ca efectul să fie mai puternic. Manevrele pentru relaxare se fac prin presare. Presiunea trebuie să fie suficient de puternică pentru a determina relaxarea mușchilor, dar totuși mai ușoară și diafană decât într-un simplu masaj de relaxare. În masajul de relaxare, atenița este îndreptată exclusiv pe relaxarea corpului și, implicit, pe relaxarea mușchilor.

Efectul terapeutic al masajului derivă din folosirea cunoștinelor din acupunctură și preso-punctură. Energia este deplasată pe traseele și meridianele cunoscute în aceste practici străvechi . Insistăm pe aceste puncte deoarece astfel se obțin efecte maxime. Pentru aceasta, ceea ce este necesar este presiunea ușoară, de doar câteva secunde, asupra fiecărui punct energetic. Vorbind despre tehnici, acordăm atenție traseelor energetice, ordinii, activării punctelor, localizării lor și astfel obținem efectele dorite.

Activarea rețelelor energetice este socotit și ca modalitate de interacțiune terapeutică. Este obținut prin activarea anumitor puncte de pe traseul energetic respectiv. O modalitate de operare este folosirea legăturii dintre anumite meridiane și stări specifice. Când se dorește eliminarea unui anumit disconfort, stabilim starea corspondentă și apoi lucrăm asupra acelui meridian care este în legtură cu acea stare.

Pentru obținerea efectului de trezire și sublimare a energiei erotice în fiițna celui ce primește masajul, se utilizează tehnicile de body to body masagge în atingerile senzuale. Manevrele masajului body-to-body sunt realizate cu ajutorul diverselor părți ale trupului meseuzei (sâni, coate, genunchi, stomac, păr) într-un mod senzual. Atingerile devin adevărate mângâieri, plăcerea crescând gradual.

Dar trezirea senzualității în ființa celui ce primește masajul este urmată de sublimarea acestei energii. Pentru aceasta se urmărește cursul ascendent al energiei sau presiunea anumitor zone de mare impact asupra sublimării, precum palmele, pieptul sau capul. De asemenea, modalitatea de finalizare a masajului erotic și tantric prin activarea simultană a zonei inimii și a capului oferă un sfârșit extraordinar acestui tip special de masaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *