Superstitii inainte de nunta

Imi plac nuntile pentru ca e distractie si voie buna. Am fost de curand la o nunta si am avut bucuria de a asculta Formatia Bucuresti. Din punctul meu de vedere e o formatie nunta Bucuresti de exceptie. Canta o multime de genuri muzicale si creaza o atmosfera incredibila. Am mai auzit si alte formatii nunta Bucuresti, insa aceasta mi-a atras atentia in mod deosebit. Cred ca o formatie nunta ca aceasta trebuie sa fie. Trebuie sa stie sa faca show si sa tine invitatii pe ringul de dans, ceea ce din pacate multe formatii nunta nu stiu. Daca vrei sa alegi o formatie de calitate, acceseaza site-ul lor. Vezi formatia de nunta www.formatiabucuresti.ro pentru a afla toate detaliile de care ai nevoie. 

Insa, lasam deoparte muzica si distractia pentru a vorbi putin de superstitiile pe care le au mirii inainte de nunta.

O prima superstitie este bineinteles cea legata de faptul ca mirele nu are voie sa vada mireasa imbracata in rochie de mireasa pana la altar. Traditia spune ca acest lucru aduce ghinion. Insa, in zilele noastre multe persoane aleg sa faca acest lucru nu din superstitie, ci pentru a-si surprinde persoana iubita la altar.

O alta superstitie face referire la lacrimile miresei. Se spune ca mireasa trebuie sa planga inainte de nunta. De ce? Simplu – pentru a avea o casnicie fericita. Asadar, dragi mirese, plangeti, insa plangeti de bucurie.

O ultima superstitie pe care o aducem in discutie poate face o casnicie fericita. Ce trebuie facut? Trebuie ca o ruda sa stranute de dimineata. Simplu!

Unii cred in superstitii, altii nu. Insa, nu trebuie sa iti lasi viata influentata de acestea, mai ales daca sunt negative. Bucura-te de nunta ta si de casnicia frumoasa care va urma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *