Sufrageria anului 2016

Orice camera a unei case este importanta, insa sufrageria parca ocupa un loc mai special in acest top. Acest lucru se datoreaza faptului ca mare parte din timpul pe care il petrecem acasa, il petrecem in sufragerie. Astfel, oferim acestei incaperi mult mai multa atentie, motiv pentru care o redecoram mult mai des spre deosebire de celelalte incaperi. Pentru ca atunci cand ne apucamd de redecorat, trebuie sa obitnem o sufragerie moderna, este cazul ca inainte de a redecora sa aflam cele mai noi tendinte din domeniul amenajari interioare.

In ceea ce priveste culoarea vopselei, specialistii din domeniul amenajarilor interioare, recomanda pentru 2016 alegerea unor culori vii, cat mai naturale. Aceste culori au menirea de a binedispune pe cei care stau in sufragerie si de a le oferi relaxarea de care acestia au nevoie.

Accesoriile sunt la mare cautare in acest an. Pentru a crea o atmosfera aparte, achizitioneaza un lampadar care sa fie mai deosebit din punct de vedere al constructiei. Prin intermediul luminii oferite de catre acest lampadar, scoate in evidenta un alt obiect aflat in sufragerie.

O modalitate foarte interesanta prin care poti combina utilul cu placutul, este reprezentat de achizitionarea unei lustre moderne, confectionate din aliaj. Prin intermediul acesteia vei oferi sufrageriei o nota de eleganta. Pe langa aceasta utilitate, vei folosi respectiva lustra si pentru a lumina sufrageria.

Pentru ca anul acesta sufragerii moderne inseamna un mix intre lucruri vechi si noi, specialistii din domeniul decoratiunilor interioare, recomanda amplasarea unei masute de cafea, cu arhitectura veche, in sufragerie. Cu siguranta ca acest accesoriu va fi atractia principala a sufrageriei tale.

Simplitatea reprezinta cuvantul de ordine in acest an atunci cand vine vorba de sufragerii. Din acest motiv, este recomandat ca atunci cand te uiti dupa achizitionarea mobilierului, sa cauti piese cat mai simple, practice si elegante in acelasi timp.

Tu cum iti decorezi sufrageria?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *