Streaming online fara griji,cu Axis Communications si aplicatiile CamStreamer

CamSwitcher este o aplicatie de mixare care ruleaza pe camerele de supraveghere IP Axis Communications, avand capabilitatea de a comuta intre cinci camere de retea. Procesul se realizeaza rapid si simplu, in timp real, in mod manual sau automat, prin liste de redare predefinite sau programari API.

Aplicatia nu are nevoie de niciun hardware suplimentar, aceasta preluand fluxurile video RTSP ale camerelor conectate si avand capabilitatea de a mixa continutul. Aditional, in stream se pot mixa surse audio sau clipuri video stocate pe un card SD.

Folosita impreuna cu aplicatia CamStreamer, CamSwitcher iti permite sa mixezi sursele a cinci camere IP Axis Communications si sa transmiti live pe platforme precum Twitch*, YouTube*, Facebook* si altele.

CamSwitcher trebuie sa fie instalata pe o camera Axis cu procesor ARTPEC-6 sau superior, lista de modele compatibile fiind disponibila la adresa: https://camstreamer.com/download-app.

Beneficiile aplicatiei

  • Permite combinarea fluxurilor de la mai multe camere intr-un singur livestream;
  • Realizeaza tranzitii intre camere live si clipuri video pre-inregistrate;
  • Aplicatia poate fi accesata cu ajutorul smartphone-urilor si tabletelor;
  • Permite crearea, salvarea si rularea de playlist-uri, in loop pentru 24/7, sau pentru perioade de timp predefinite.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *