Siropul care m-a ajutat sa nu mai stranut la orice fir de praf

Totul a inceput in ziua in care unul dintre elevii mei a inceput sa se inroseasca in momentul in care a vazut un fir de par de al colegei sale pe haina lui. Robert G. a fost unul dintre cei mai cuminti elevi ai mei. Ma respecta, chiar daca nu era topit dupa materia predata de mine, iar eu il admiram pentru demnitatea lui. Era un adolescent matur, frumos pe care necazurile il calisera. Niciodata nu mi-a spus ce i s-a intamplat, dar intr-o zi, cand am dorit sa stiu mai multe despre el si am deschis catalogul la sfarsit, acolo unde sunt datele elevilor, am aflat cauza tristetii din ochii sai caprui: ii murise tatal.

-Doamna, sunt alergic la firele de par, in special daca sunt de la o alta persoana, mi-a spus ingrozit!

Am luat firul de par de pe haina lui Robert, l-am pus la cos, iar el si-a revenit incet-incet.

Alergiile reprezinta un sistem de alarma al organismului care poseda o imunitate scazuta si pot fi combatute cu succes printr-o cura cu cel mai eficient sirop imunitate.

Nu este placut sa faci alergii la aerul mai rece sau la praf, la parul de pisica, la diferiti factori care ne inconjoara. Calatoream cu o foarte buna prietena vara trecuta intr-o masina. Caldura infernala facea aerul irespirabil, iar soferul a pornit aerul conditionat! In mod instantaneu, simultan cu racoarea placuta, bratul ei s-a umplut de basicute rosii.

M-am speriat, iar ea mi-a explicat zambind ca este alergica la aerul conditionat si mereu avea aceasta reactie.

Dupa catva timp, a venit si randul meu. Mai intai mi-a aparut un orjelet de care am crezut ca voi scapa repede, dar a inceput sa mi se inroseasca obrazul si sa mi se umfle ochiul, semn ca aveam o infectie puternica si ca trebuia tratata urgent. Apoi am inceput sa stranut la firele de praf minuscule si la aerul rece.

Trebuie sa va spun ca in ciuda studiilor superioare, ma port, dupa cum spunea sora mea, medic de profesie, “ca o persoana care abia stie sa scrie si sa citeasca, de la marginea lumii, care asteapta sa ii treaca de la sine toate bolile, decat sa se prezinta imediat la medic cum ar trebui.”

Dusul la medic reprezinta pentru mine ultima optiune, fiindca am mereu incredere in capacitatea organismului de a-si reveni.
Asa, m-am gandit ca nu mor de la stranut si mi-am continuat activitatile cotidiene. Intr-o zi, Robert m-a abordat pe retelele de socializare, multumindu-mi pentru tot ce am facut pentru el (de fapt nu mi-am facut decat datoria, dar sufletul sau marinimos nu se dezminte), sa imi comunice ca este student la Politehnica si ca nu mai este alergic la firele de par straine.

M-am bucurat enorm pentru el, fiindca incepusem sa imi fac griji. Ma gandeam ca niciodata nu va putea sa isi mangaie sotia sau iubita pe par, apoi sa simta matasea vie de pe crestetul copilui sau mai tarziu.

-Doamna, stiti cum m-am vindecat? Cu sirop imunitate https://www.secret-herbs.com/ro/shop/sin-categoria-ro/immunoforce/ de 32 de lei. Va vine sa credeti? Am facut o cura de 10 luni si am descoperit ca s-a rezolvat problema. V-am scris sa vi-l recomand sa nu mai stranutati de la praful de creta. L-am testat eu pentru dumneavoastra.

Cu toate datele de la Robert, am intrat pe site-ul Secret-herbs.com si mi-am comandat siropul. Nu puteam sa nu fac asta, mai ales ca el se gandise la mine si imi purtase de grija, asa cum eu i-am purtat candva.

E ciudat cum, atunci cand ai grija de cineva, iar el devine om adevarat iti intoarce purtarea de grija!

De doua luni iau regulat siropul si costat ca nu mai stranut deloc la praf si nici la aerul rece. Fiindca informatia este facuta sa circule si “Dar din dar se face rai” i-am prezentat si celei mai bune prietene siropul sperand ca va scapa de alergia la aer conditionat, mai ales ca vine vara si va avea parte de el peste tot.Povestea acestor siropuri este lunga si eficienta. Ea incepe in locuri de o salbatica frumusete din Canada, prin recoltarea celor mai bune plante cu efect terapeutic, care sunt transformate in sirop, sa ajute consumatorii la insanatosire, revigorarea organismului, ameliorarea sau vindecarea unor boli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *