Si oamenii mari au nevoie de jucarii

Dintre toate jocurile oamenilor mari, cele erotice cu finalizare sunt cele mai utile. Sigur, ati auzit finalizare si va grabiti sa ma judecati. De fapt vreau sa spun ca acel joc erotic care aduce un copil frumos si sanatos este cel mai util, aceasta semnificatie am dat-o cuvantului finalizare.

Si cuplurile au nevoie sa se joaca utilizand produse de pe sex shop ca asteptarea numita preludiu sa le fie rasplatita cu satisfactie totala. Stim cu totii ca nimic nu se compara cu momentul acela cand el te ajuta sa plutesti catre cer, iar ea iti deschide portile Raiului ei cald, catifelat.

Barbatii adevarati stiu de cat timp si rasfat au nevoie femeile ca sa le asigure un urmas si sa stiti ca ele merita tot rasfatul din lume, fiindca poarta copilasul 9 luni in pantece, au greturi, varsaturi, dureri cumplite la nastere si tot ceea ce implica mai intai nasterea si apoi cresterea unui copil.

Atat in cuplu, cat si pentru persoanele singure, jucariile sexuale sunt importante si mult mai sigure decat o relatie pasagera. Femeia care foloseste vibratorul nu ramane insarcinata si nici nu este in pericolul de a se imbolnavi. Un vibrator pentru ea, un stimulator de prostata pentru el, o lenjerie sexy care sa-I inspire va condimenteaza viata sexuala. Nici lesa pentru penis nu este mai prejos.

Viata este foarte scurta si perioada potentei si a fertilitatii limitata, iar omul are libertatea sa faca tot ceea ce doreste in patul sau. Intre doi oameni care se iubesc totul este permis cu excepatia violului si sa oblige partenerul sa faca lucruri care nu-i plac.

Imi place cand sotul meu ma cheama sa imi arate ca mi-a comandat un vibrator realistic sau o lenjerie sexy fiindca imi dau seama cat de mult ma iubeste.  Ne stimulam reciproc, ne jucam frumos, ne iubim cu pasiune si nu avem timp de plictiseala fiindca: “Te joci, nu te joci, vremea jucatului trece…” si iti pare rau ca nu ai profitat de tineretea ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *