Sfaturi inteligente pentru a economisi prosoapele de hartie

Prosoapele de hartie sunt acele produse hartie care au o cerere mare si, in situatii de criza, se gasesc mai greu. Aceste idei inteligente va ajuta sa aveti prosoape pliate in casa pentru cat mai mult timp. Exista modalitati usoare de a rationalizarole prosop hartie. S-ar putea chiar sa descoperiti ca aceste tehnici noi va economisesc banii in timp.

Taiati foile de prosop de hartie in bucati mai mici

Daca prosoapele de hartie nu sunt de genul de prosoape care se rup usor atunci cand le manevrati, puteti utiliza o cantitate mai mica prin taierea lor in bucati mai mici. Luati o pereche de foarfece si taiati fiecare foaie in doua sau patru patrate. Apoi, le puteti aseza intr-o cutie speciala pentru servetele si puteti apuca unul cate unul cand aveti nevoie.

Curatati-le si reutilizati-le

Daca servetele de hartie sunt utilizate superficial, incercati sa le clatiti cu putina apa si sa le lasati sa se usuce. Prosoapele de hartie de calitate foarte buna, precum cele de la magazinul sanito.ro, sunt suficient de rezistente pentru a adauga cateva picaturi de sapun si a le curata cu putina apa. Acest lucru nu inseamna ca este in regula sa refolositi prosoapele de hartie cu care ati atins carnea cruda sau cu care v-ati sters mainile. Dar daca ati curatat cateva firimituri cu un prosop sau ati sters blatul, este suficient de sigur sa le folositi din nou intr-un scop similar. Prosoapele de hartie clatite sunt convenabile pentru curatarea lucrurilor varsate de pe podeaua bucatariei dvs. si chiar si praful de pe anumite lucruri. Cu toate acestea, cel mai bine este sa le reutilizati o singura data.

Folositi mai des bureti

In loc sa va stergeti blaturile cu prosoape de hartie de fiecare data cand faceti mizerie, folositi mai bine un burete. Daca se spala eficient, puteti obtine pana la trei saptamani de utilizare dintr-un burete. Puteti curata buretii in masina de spalat vase sau ii puteti spala bine cu apa si sapun atunci cand trebuie sa ii igienizati. Veti sti ca este timpul sa aruncati un burete atunci cand incepe sa se destrame.

Folositi prosoape de material textil pentru anumite utilizari

Daca prosoapele de hartie sunt ideale pentru a igieniza mainile dupa spalare, faceti acest lucru doar cand sunteti intr-o locatie unde sunt mai multe persoane care folosesc aceeasi baie. Atunci cand baia este folosita doar de dvs. si aveti posibilitatea de a folosi doar dvs. prosopul, atunci folositi unul din material textil. In bucatarie puteti folosi pentru mesele festive in special prosoape elegante din material textil. Acestea sunt foarte elegante si pot fi spalate dupa prima utilizare.

Prosoapele de hartie sunt extrem de utile in situatii multiple. Ele sunt cele mai igienice insa, de asemenea, este indicat sa facem economie mai ales in situatii de criza cum a este cea pe care o traim in prezent. De asemenea, pentru a economisi si a proteja mediul, ar fi inteligent sa alegem sa cumparam prosoape din hartie reciclata, ceea ce ne garanteaza ca nu sunt taiati copacii pentru producerea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *