Service BMW ireprosabil, la preturi imbatabile

Cand ti-ai cumparat BMW-ul nu te-ai gandit la complicatiile care apar, ci te-ai gandit la efectul pe care-l ai asupra fetelor cand treci pe strada cu masina. Doreai un bolid, un autoturism care sa accelereze rapid si sa treaca in cateva secunde de la zeci, la mii de kilometri. Doreai sa treci la volanul unui autoturism de lux si sa fii evaluat in consecinta…
Te-ai speriat mai tarziu, cand prietenii ti-au spus (iar tu ai avut impresia ca sunt invidiosi) ca nu la orice atelier auto se repara BMW-uri, iar preturile de la reprezentanta sunt mai piperate decat poti suporta. Cu alte cuvinte masina scumpa ai vrut, reparatii si intretinere scumpe vei avea!
Of, si te-ai dus cu ea pe o ploaie de toamna si ai fortat nota sa urci la cabana pe munte, iar la intoarcere se oprea in trafic si scotea fum, iar lumea radea si arata cu degetul frumoasa ta masina! Cu chiu cu vai ai ajuns in Bucuresti, la Apbservice.ro, dar fara mari sperante.
A fost totusi o sansa ca masina ta s-a oprit exact in poarta oamenilor specializati care sa o faca bine, adica la: service bmw.
Ei ti-au explicat deschis ca sunt specializati pe marca BMW, fara sa practice tarifele de la reprezentanta sau sa aplice spor de autoturism de lux.

La inceput, masinii tale i s-a facut diagnoza, fiindca nici tu nu stiai ce are. Stiai doar ca a plouat tot timpul si ca ai fortat-o sa urce un drum abrupt si plin de pietre si de noroi.
Dupa verificari, masina ta a avut nevoie de: reparatie motor, reparatie partea electrica si reglaj faruri. Toate au fost efectuate la superlativ, cu maxima operativitate, astfel ca dupa 3-4 zile aveai masina gata reparata si costurile nu au fost pe masura asteptarilor sumbre. Aici reparatiile se fac repede fiindca au in dotare si piese pentru toate seriile de masini. O alta informatie pretioasa este aceea ca in acest atelier se fac si revizii motoare, iar preturile sunt afisate la vedere, pe site. Aprecierile clientilor sunt toate pozitive, iar personalul care deserveste atelierul de incredere. Se exclude posibilitatea ca mecanicii sa plece cu masina ta si sa o loveasca in trafica sau sa ia foc din cauza unui scurtcircuit electric si sa se faca scrum (anul acesta am citit in presa un caz real. Un client isi dusese masina la reparat, iar mecanicul “a imprumutat-o” sa-si ia nepoata de la gradinita. Cat s-a dus sa ia copilul, autoturismul a ars ca o torta.)

Experienta mea nefasta a avut un final fericit: am descoperit locul unde BMW-urile sunt reparate si revizuite pe bani putini cu responsabilitate maxima si consider ca este o datorie de onoare sa dau tuturor proprietarilor de astfel de masini scumpe la propriu si la figuta acesta veste fericita.
Aveti o problema cu BMW-ul? Nu va intristati, nu apelati la amator sau diletanti sa strice mai rau, dar nu mergeti nici la reprezentanta, cata vreme exista service bmw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *