Sedinte la psiholog pentru cei mari si pentru cei mici

O serie de sedinte de psihoterapie ii poate aduce unei persoane numeroase beneficii in ceea ce priveste imbunatarirea calitatii vietii personale si a cea colective, trecerea peste anumite momente grele si chiar descoperire de sine, invatand sa cunoasca mai bine oamenii din jur si pe sine insusi. Toate aceste lucuri pot fi realizate de un psiholog profesionist, care are experienta in lucrul cu indivizii si cunoaste bine diversele tipologii umane.

Si mintea unama este un domeniu pe care oamenii de stiinta inca nu au reusit sa il descopere in totalitate. Stim doar ca mintea noastra poate fi capabila de lucruri uimitoare, pe care uneori le-am considera imposibile. Iar un psiholog bun ne poate ajuta sa ne schimbam viziunea asupra a ce este si ce nu este posibil sa facem daca ne punem minte la lucru. Nu puteam fi cu totii mari genii insa fiecare dintre noi avem propriile calitati, si excelam in ceva anume.

Cele mai multe lucruri le invatam repede atunci cand suntem copii, in primii 10 ani de viata, asa ca este bine sa avem surse bune de informare la dispozitie. In acest sens un psiholog ii poate ajuta pe cei mici sa se dezvolte corect, sa aiba o minte sanatoasa  si o gandire clara asupra oricarui aspect cu care se pot confrunta. Exact, exista si psiholog pentru copii iar sedintele de consiliere decurg la fel ca si cele pentru o persoana adulta. Psihologul asculta la ce are de spus cel mic, copii fiind destul de vorbareti atunci cand se simt in largul lor si isi face o idee despre personalitatea acestuia, putand realiza un plan in urma caruia sa se obtina rezultatele dorite.

Este recomandata consultarea celor mici de catre un psiholog daca acestia sufera de anumite tulburari mentale, au probleme comportamentale sau au suferit o trauma care ar putea sa ii afecteze pe viitor. Cel mai bun ajutor vine in aceasta privinta de la centrul Psihologie Cuantica din Bucuresti ai carei echipa este formata din specialisti in psihoterapie. Iar referitor la pretul unei sedinte, tarifele sunt accesibile pentru oricine, rezultatele fiind pe masura asteptarilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *