Sanito.ro are cele mai bune covoare!

Atunci cand esti in cautarea unor covoare profesionale pentru afacerea ta, sanito.ro este magazinul de care ai nevoie. Desi sanito.ro este cunoscut pentru calitatile sale de furnizor de produse pentru curatenie, gama lor de produse comercializeaza, de asemenea, multe produse din gama de covorase profesionale precum: mocheta profesionala, covoare birou, covorase interior, covorase dezinfectante, covorase horeca, covoare exterior. 

De ce sa cumperi de la Sanito? 

Sunt intotdeauna corecti atunci cand este vorba de calitatea produselor pe care le vand, iar Tork este house brand-ul pe care toata lumea il indrageste. In aceeasi masura, gama de covorase dezinfectante si gama HORECA sunt al fel de indragite de patronii de restaurante sau farmacii. 

Atunci cand vrei sa cumperi un covor pentru casa trebuie sa iei in considerare atat culoarea, cat si forma acestuia. Exista atat de multe culori, materiale si modele disponibile, incat este dificil sa alegi cel mai bun covor pentru tine. De exemplu, unele materiale pot necesita curatare frecventa, care pur si simplu nu se potriveste cu programul dvs. ocupat. Altele sunt scumpe, iar unele pot avea chiar un efect asupra sanatatii copiii tai sau tu suferi de vreo alergie. Pentru a adauga, covorul ales gresit se poate uza rapid, se poate decolora sau poate avea pete care se incapataneaza sa reziste celor mai bune eforturi de curatare.

Este important sa analizati detaiile despre tipul de covor de care aveti nevoie. De exemplu, daca aveti nevoie de un covor pentru sala de mese si doriti sa-l asezati sub masa, de obicei, veti avea nevoie de un covor special, astfel incat scaunele sa poata fi mutate cu usurinta pe suprafata. Un alt sfat se refera la camera de zi, unde puteti pozitiona covorul de aproximativ 10 cm sub canapea si astfel creezi oiluzia optica a unei incaperi mai mari. Atentie, insa! Daca ai o canapea grea si legata de podea, cel mai probabil va lasa urme pe covor. Decide aspectul pe care dorestisa il ai in casa, apoi alege stilul pentru covoare profesionale. Trebuie sa alegi cu atentie fibra (material) de covor din mai multe motive! Performanta si durabilitatea sunt determinate de materiale mai mult decat de orice altceva. Un exemplu bun ar fi orice accesoriu pentru lucrari metalice sau pentru decorarea locuintei, conceput sa dureze mult timp, dar poate greoi si nu foarte confortabil sa se miste. Sa presupunem, de exemplu, ca o jucarie din plastic poate fi usoara si usor de utilizat, dar poate provoca si probleme de sanatate.

Ideea covorului este aceeasi:

Daca prioritatea dvs. este durabilitatea costurilor scazute, consultati sectiunea Fibre sintetice (nylon, poliester, polipropilena, acril etc.)

In cautarea a ceva natural si super-durabil – atunci raspunsul dvs. este in covoare de lana care combina moliciune si suplete. In timp ce multe covoare moi pot fi usor zdrobite, covoarele din lana raman confortabile ani de zile. Covoarele din lana se fac din lana oilor si pot fi realizate fara coloranti sau substante chimice sintetice – de aceea sunt hipoalergenice (pentru cei care nu sunt alergici la lana) si sunt alegerea potrivita pentru parintii care nu doresc sa isi expuna copiii la substante chimice.

Covoarele cele mai rezistente sunt covoarele handmade din lana, bumbac, piele, matase etc., care pot rezista zeci de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *