Rochiile ieftine, o alternativa?

Hainele reprezinta una din slabiciunile femeilor. Acestea, din dorinta de a avea garderoba cat mai plina, achizitioneaza de multe ori si haine care nu sunt utile sau pe care le imbraca o singura data, dupa care nu se mai ating de ele. Deoarece vara se apropie cu pasi foarte repezi, motiv pentru care femeile isi innoiesc garderoba, vreau sa dezbat o problema cu care cred ca se confrunta o mare parte din femei, si anume, reprezinta rochiile ieftiine o alternativa buna? Aceasta intrebare vine ca urmare a dorintei unor femei de a achizitiona cat mai multe produse, fara a face o gaura foarte mare in buget. Din punctul meu de vedere, rochiile ieftine pot fi o alternativa foarte buna, in conditiile in care sunt indeplinite anumite criterii. Dintre acestea, cele mai importante sunt urmatoarele:

  • Simplitatea hainelor reprezinta din punctul meu de vedere, cel mai bun mod prin care poti etala eleganta si rafinament. Din acest motiv, atunci cand doresti sa achizitionezi rochii elegante ieftine, recomand achizitionarea unor rochii cat mai simple. Chiar daca la prima vedere, achizitionarea lucrurilor simple ti se pare o banalitate, atunci cand esti pus in procesul achizitionarii vei constata cat de greu este sa achizitionezi o haina cat mai simpla. Aceasta simplitate nu o recomand doar pentru rochiile care se utilizeaza in viata de zi cu zi, ci si pentru rochii de nunta, ca tot se apropie sezonul nuntilor.
  • Cu toate ca sunt ieftine, unele rochii par scumpe datorita materialului din care sunt confectionate, acesta fiind un alt criteriu de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi o rochie de ocazie. Bumbacul este un material care desi nu este scump ofera senzatia unei rochii scumpe.
  • Pe langa materialul din care este confectionata rochia, culoarea acesteia reprezinta un alt criteriu de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi o rochie. Pentru ca una din diferentele dintre o rochie scumpa si una ieftina este reprezentata de durabilitate, criteriul culorii este cu atat mai important atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei rochii ieftine. De ce? Pentru ca rochia ieftina va prezenta urme de deteriorare mult mai repede, spre deosebire de o rochie scumpa, care in mod normal ar trebui sa reziste mai mult timp. In cazul in care alegi o culoare neutra pentru rochia ieftina pe care o achizitionezi, aceste urme de deteriorare se vor vedea mult mai greu decat in cazul in care alegi o culoare intensa.

In concluzie, daca atunci cand vrei sa achizitionezi o rochie tii cont de aceste criterii, eu cred ca achizitionarea unei rochii ieftine este o alternativa foarte buna. Tu ce crezi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *