Revolta si dezamagirile de dupa alegeri

Aseara la ora 21.00 cand primele date culese in urma exit poll-ului au fost date presei, toata lumea, care desi a votat schimbarea, nu a reusit sa modifice nimic, aratandu-si dezamagirea, in timp ce multe dintre rezultate (aparent simplu de ghicit) au fost savurate din plin de actualii primari ai multor orase si de aliantele acestora care de la o vreme par imbatabil de invins.

Aseara pe facebook am vazut adevarate dezbateri, lectii de cultura si educatie civica, argumente pro si contra argumente din care reiesea in mod vizibil nemultumirea oamenilor, ce e drept, tineri ce sperau intr-o schimbare. De care, eu nu stiu? Cum am afirmat si in articolul de vineri in care am spus ca nu voi merge la vot si ca imi este indiferent, deoarece lucrurile nu se vor schimba asa spun si acum. Am apreciat pe cei care, de la primele ore ale diminetii au votat cat si pe cei care au sperat ca poate de data asta se va intampla altceva.

Eu m-am amuzat teribil de ce am citit aseara pe facebook… Voi sunteti multumiti de rezultatele alegerilor?

9 thoughts on “Revolta si dezamagirile de dupa alegeri”

    1. Parerea mea e ca multa lume nu e multumita de rezultatele alegerilor. Poate ca asta ar trebui sa ne consoleze. Ca sa pastram o nota optimista 🙂 voi spune “data viitoare va fi mai bine”. De curiozitate, te mai duci la alegeri?

  1. Nu sunt multumita deloc. O sa fie din ce in ce mai rau. Dar recunosc ca ma asteptam ca niste imbecili sa castige, pentru ca e multa mafie in spate si foarte multe au fost dinainte aranjate (nu vorbesc din carti, ci din surse sigure). Cei care au votat oamenii aia fara scrupule (nu-l sufar deloc pe Ponta) sa se spele cu ei pe cap.

    1. In Romania rezultatul alegerilor (in general) e usor de prezis. Insa oameni capabili sa ofere o schimbare in acest moment, sincer, eu nu vad…

  2. Eu sunt mulțumit. Dar trebuie să se reflecte și la parlamentare. Dacă acolo vine o majoritate clară USL atunci toate orașele/județele care au acum oameni din USL o vor duce bine. Și chiar și celelalte dacă nu sunt foarte orgolioși aleșii locali. 😛

    1. Sa vedem daca o sa mai fi multumit cand o sa inceapa Ponta sa fure si sa ia juma’ din salariu oamenilor, pentru impozite. Daca iti surade ideea de a da la stat impozit de 45% din salariu, atunci sa votezi si la anul tot USL-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *