Restaurant pentru o nunta de vis – Salon du Mariage

Situat in Bucuresti, Salon Du Mariage ofera acces la o gama diversificata de servicii pentru a organiza o nunta, astfel incat cel mai important moment din viata ta sa fie petrecut la unul din cele mai inalte standard,  in cadrul unui eveniment de neuitat.  

Indiferent ca este vorba despre evenimente mari, la care trebuie sa participle multe persoane, fie ca este o petrecere mai mica, Salon Du Mariage Bucuresti pune la dispozitie doua saloane de restaurant nunta ce ii va impresiona pe toti invitatii tai prin eleganta si rafinament. Ne adresam cuplurilor ce urmeaza sa organizeze nunta si au nevoie de o locatie pentru aproximativ 200 invitati si care nu dispun tocmai de un buget substantial, astfel incat sa isi permita toate cele necesare.

Calitate si rafinament

Salon Du Mariage reuseste si la ora actuala sa uimeasca datorita numarului relativ mare de invitati pe care ii gazduieste in cadrul fiecarui eveniment, intrucat salonul are o suprafata de 440 metri patrati si tehnologie de ultima generatie cu ajutorul careia reuseste sa intretina atmosfera fiecarui eveniment in parte.

In comparatie cu diverse locatii, la Salon Du Mariage preturile meniurilor se incadreaza in bugete rezonabile, astfel tinerii aflati la inceput de drum se pot bucura de nunta lor bazandu-se pe un raport calitate pret excelent. Oferta noastra pentru primavara si vara anului 2019 consta in menuri de nunta delicioase cu preturi accesibile. Va invitam sa veniti sa vizionati locatia noastra ideala si printre cele mai bine cotate restaurante de nunti din Bucuresti.

Restaurante Salon Du Mariage

De exemplu, complexul Salon Du Mariage, este o alegere potrivita pentru astfel de evnimente, intrucat dispune de doua saloane speciale, in functie de tipul evenimentului: Toujour l’Amour si Ad’Or, care dispun fiecare de o capacitate de 350 de locuri la mese si 700 de locuri in picioare, fiind concepute pentru a putea gazdui diferite tipuri de evenimente, intr-o ambianta frantuzeasca de lux la cele mai inalte standarde.

Salon Du Mariage iti ofera doua saloane spatioase si o gradina frantuzeasca impresionanta care pot fi decorate si personalizate dupa specificul evenimentului tau, in orice anotimp.

Se spune ca nunta este cel mai important eveniment din viata. Noi suntem convinsi de acest lucru si de aceea Salon Du Mariage acorda atentia cuvenita fiecarui eveniment si promite transformarea viselor tale in realitate. Paseste intr-un taram exotic alaturi de noi si alege organizarea in aer liber a receptiei sau chiar a ceremoniei religioase.

Salon Du Mariage este un complex care organizeaza evenimente impecabile in functie de dorintele tuturor celor care isi doresc organizarea unei nunti impecabile si realmente memorabile, fara sa existe nici cea mai mica grija ca ati putea rata vreun aspect in ceea ce priveste organizarea unui astfel de eveniment important, intrucat Salon Du Mariage pune la dispozitia voastra si un consilier in organizarea evenimentului, care vine in sprijinul vostru, astfel incat visul sa devina realitate. De altfel, centrul Salon Du Mariage detine expertiza, valorifica experienta dobandita si incurajeaza de fiecare data ideile partenerilor, astfel incat o combinatie a acestora sa duca la realizarea unui eveniment reusit si memorabil atat pentru centrul de nunti Salon Du Mariage, cat si pentru parteneri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *