Rent a car: Alegere sau Solutia… atunci cand vorbim de TURISM?

E intrebarea clasica a tuturor “plimbaretilor” mai ales atunci cand vine vorba de turismul tip city-break sau turismul citadin, intins pe mai multe zile. Si daca la noi totul a inceput cu rent a car bucharest airport in anii 90, pentru ca acolo erau cei care isi permiteau un astfel de serviciu, iata ca azi lucrurile stau cu totul si cu totul altfel. Nisa de car rental otopeni airport este inca una importanta in acest domeniu, insa utilizatorii acum sunt diversi, mai ales datorita dezvoltarii corporate din toate punctele de vedere.

Industia hoteliera, ajutorul numarul UNU!

Da, multa lume sustine pe drept cuvant ca dezvoltarea superba a industiei hoteliere din ultimii ani a dat un boost superb domeniului rent a car.
DE CE SI CUM S-A INTAMPLAT ACEST LUCRU?
Odata cu cresterea nivelului de confort si a numarului crescut de optiuni turistice, inchirierea unei masini a devenit una fin optiunile unui pachet turistic al fiecarui hotel,. Ba mai mult. In ultimul timp optiunea rent a car a fost una din cele mai folosite extra optiuni ale marilor hoteluri din principalele orase ale Romaniei.

E bine? E rau? Oare nu “omoram” un tip de turism “traditional”… acela “nomad” cu autoturismul propriu?

Mai multe institute de sondare turistica au cercetat indeaproape acest fenomen si concluziile au fost ca exista o scadere intr-adevar pe acel palier. Doar ca avantajele oferite mediului de afaceri prin dezvoltarea nisei de rent a car sunt superior nete scaderii turismului de tip “cu autoturismul propriu”. Si mare parte a acestui aport de flux financiar este datorat faptului ca turistii straini gasesc aceasta optiune dezvoltata la fel ca in vestul Europei.

Car rental otopeni airport este oare de domeniul trecutului?

Daca ne uitam la promisiunile de dezvoltare a infrastructurii feroviare, mai ales in contextul Campionatului European de fotbal, am putea spune ca DA. Insa la o privire mai atenta a fenomenului observam ca multe dintre cererile de rent a car bucharest airport sunt acum facute pentru excursii tip circuit prin Romania, gen Manastirile din Moldova sau Cetatile Fortificate din Transilvania. Asa ca nisa privind astfel fenomenul are inca potential de crestere, mai ales in contextul aparitiei unor alte cai de comenunicatie tip autostrada.

Pe de alta parte, ca tot vorbeam de mediul corporate de la noi, s-ar parea ca apetenta lor pentru RENT A CAR a crescut exponential in ultimul timp. Au inteles cu totii ca e un alt vibe la nivelul intalnirilor cu partenerii sau cu colegii din alte locati atunci cand sunt rafatati cu masini de ultima generatie inchiriate “doar pentru EI”.

Sa nu mai vorbim de persoanele fizice, care odata cu scaderea preturilor unor masini de clasa mica, au preferat sa isi inchirieze de multe ori pentru prieteni sau rude una sau mai multe masini si sa se simta cu totii niste rafatati in scurte le escapade interne sau externe. Si dovada stau multele povesti citite pe pagina de impresii a FMN Rent a car in care unii dintre prietenii nostri vechi ne-au povestit cu lux de amanunte aventurile lor si au impartasit cu noi amintiri fotografice din aceste peripluri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *