Redeschidere cu stil la Complex Popas Pacurari

Complex Popas PacurariSe intampla ca unele evenimente sa se desfasoare in locuri ce-ti lasa in minte fel si fel de amintiri, prin prisma si conturul atmosferei dar si al oamenilor pe care ii intalnesti. Cam asa a fost si seara trecuta cand Complex Popas Pacurari a organizat o petrecere de zile mari, demonstrand din nou ca stiu sa aduca si sa imbine toate elementele unei seri de vis, potrivita pentru toate gusturile, indiferent de varsta.

Astfel acest mare Grand ReOpening de la Popas Pacurari va ramane mult timp in amintirea celor care au participat, la fel cum probabil vor ramane si ritumurile muzicii interpretate de Andrei Balan și D’Acord BAND.

In acelasi timp meniul unic din care amintesc cateva denumiri precum puicuta fara pene, purcelusul emo care se taie singur, rata desalata sau curcanul inhamat la caruța a incantat pe cei ce au poposit pentru o seara la Complex, distrandu-se asa cum probabil nu o mai facusera de mult, savurand meniuri desavarsit de gustoase, atent alese. Si asa cum era de asteptat, pe parcursul intregii seri, zambetele, voia buna, dansul si distractia creata au intretinut pe toti cei prezenti, cuprinzandu-ne intr-o atmosfera pe care cu siguranta n-ai putea sa o simti in alt loc. Iar ca totul sa fie perfect si unic, pentru o redeschidere in forta, Ramon Chicireanu, unul dintre cei mai indragiti concurenti al sezonului 4, MasterChef Romania, a fost prezent la eveniment, incantand prin prezenta si carisma sa, dand un sarm aparte evenimentului.

Orele s-au scurs in cele din urma extrem de repede, la fel ca si carafele de vin ce-au facut parte dintr-un program full option. Iar undeva tarziu in noaptea, in timp ce unii inca mai petreceau de zor, altii obositi, plecau catre casele lor incantati de stilul in care lucrurile se intamplasera, gandind probabil ca se vor intoarce pentru a trai din nou experiente unice la Popas Pacurari.

Frumusetea unui astfel de eveniment este si va fi data mereu de caldura pe care oamenii ti-o emana, transformand totul dintr-o simpla seara la restaurant, in una de poveste.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.