Recuperari creante internationale la cel mai mic pret

Stiu avocati care se imbogatesc rapid, fiindca in momentul in care au de recuperat sume uriase, percep un procent gras din ele. De pilda, cand se vorbeste despre milioane de euro sau de lei, 50% din datoria recuperata nu este deloc putin. Sa iei o jumatate de milion, fiindca ti-ai facut datoria nu este etic sub nicio forma. In cazul unei firme sau societati este dezastruos, fiindca nu discutam de banii unei singure persoane, ci de banii de investitii, de salarii, de impozite si de chirii.

Dar fiecare negociaza cum stie mai bine pretul muncii sale, dar consider ca un pagubit care s-a inteleptit, dupa ce a pierdut o data, cauta cel putin cea mai eficienta firma de avocati, care sa-l ajute la recuperari creante internationale. Grecugorde.ro este cea mai ieftina si sigura metoda de recuperare a datoriilor pe care le au la voi firmele din afara, fiindca: – avocatii de aici nu percep comision din suma recuperata, iar tariful este mic.

Nu va mai intalniti cu preturi atat de mici la alte firme de avocatura din tara, dar nici la stat. -actioneaza alaturi de voi de la preluarea cazului, pana la castigarea procesului si executarea silita in vederea primirii banilor cat mai repede. Echipa prezentata de mine nu va lasa singuri, cand este mai important sa actioneze. Este foarte important procesul, dar si mai importanta cererea de executare silita si apararea intereselor clientilor in fata executorului si Grecugorde.ro asta face.

Sa abandonezi clientul dupa ce s-a hotarat sa se inapoieze creantele internationale este ca si cum abandonezi intrecerea pe ultimii 4 metri si pentru asta pierzi medalia. Un client singur, necunoscator al legislatiei este vulnerabil in fata expertului, iar avocatii care nu isi duc munca pana la capat pot anula procente semnificative din efortul lor. Un alt aspect pozitiv al firmei prezentate mai sus este acela ca nu trebuie sa te duci la sediul lor din Cluj, sa le soliciti ajutorul sau sa primesti consultanta. Site-ul oficial este prietenos cu vizitatorii si are toate datele de contact, ca timpul si banii tai sa fie respectati.

Ce ar fi sa mergi pana la cel mai apropiat barou sau firma de avocatura, cand ai nevoie de o informatie sau de aparare? In primul rand, ai consuma benzina sau motorina, in al doilea rand, ai pierde timpul, resursa ireversibila. Grecugorde.ro a simplificat totul pentru tine. Intri frumos pe site si citesti informatiile bine structurate si complexe! Apoi iti notezi datele lor de contact si soliciti consultanta pe care o primesti de la domiciliu. Mai departe, avocatii din Cluj sunt atat de constiinciosi si empatici, incat nu percep alt tarif pentru reprezentarea clientului sau si in fata expertului.

Dupa ce hotararea judecatoreasca a ramas definitiva, ca banii sa fie inapoiati inca mai sunt demersuri de facut. Mai intai vorbim de cererea de executare silita, apoi de asistarea la expertiza, de solicitarea sechestrului sau popririi pe anumite bunuri. Alti specialisti ar lua de doua ori banii, gandindu-se ca suma de recuperat este mare si in valuta, dar ei stiu ca fiind banii unei firme vor fi alocati salariilor, impozitelor, chiriilor si aprovizionarii cu materii prime. Este bine sa stii ca aceasta echipa te poate reprezenta in tot felul de procese: civile, penale, de drept comercial sau al muncii, procese care au ca tema apararea proprietatii intelectuale, procese fiscale si de recuperare a daunelor din accidente.

Lista este lunga si performanta aceeasi, indiferent de tipul de probleme, fiindca ei sunt buni cunoscatori ai legislatiei si ai procedurii si colaboreaza la gasirea celei mai bune solutii pantru fiecare caz in parte. Clientii au numai cuvinte de lauda la adresa lor si in cazul in care aveti o problema urgenta de rezolvat, nu amanati prima discutie cu ei pentru a obtine consultanta, apoi programarea si sa fiti siguri in acest mod ca veti castiga procesul.

Dincolo de banii care sunt importanti, obtinerea dreptatii este si o problema de onoare. In concluzie, nu apelati la alti avocati, care va dau intalnire in oras sau la tribunal, iar cand va duceti sa vorbiti cu ei, sunt atat de ocupati ca nu va rezerva mai mult de 5-10 minute! Avocatii prezentati de mine va rezerva timp si va lamureste asupra tuturor problemelor, sunt mereu disponibili si empatici si toti clientii sunt 100% multumiti de ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *