RAZER TE INVITĂ ÎN LUMEA DE POVESTE DIN GENSHIN IMPACT

Celebrând aniversarea primului an de la lansarea Genshin Impact, Razer a semnat un nou parteneriat cu miHoYo pentru a le oferi fanilor o experiență de neuitat prin produse special concepute, integrare Razer Chroma RGB și alte surprize

Picture1


 Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat un nou parteneriat strategic cu dezvoltatorul și publisher-ul de divertisment recunoscut la nivel global, miHoYo, pentru a serba prima aniversare a jocului Genshin Impact.

Razer și miHoYo au colaborat pentru a sărbători acest moment important alături de fanii celor două branduri, prin oferirea de surprize inspirate de popularul open-world action role playing game, printre care se numără noi periferice, dar și integrarea Razer Chroma RGB în joc, alături de setări de sunet personalizate sub forma THX Game Profile, care îmbunătățesc experiența de joc.

“Memorabila lume a Genshin Impact a dus la apariția unei comunități globale de fani și a nenumărate oportunități,” a declarat Justin Cooney, directorul diviziei Global Partnerships în cadrul Razer. “Prin acest parteneriat, Razer va profita de expertiza acumulată pentru a îmbunătăți experiența de joc prin perifericele sale multiplu premiate, dar și prin aplicațiile și serviciile care vor aduce la viață această aventură.”

“Având fani în fiecare colț al lumii, miHoYo este încântat să colaboreze cu un gigant al lumii gaming-ului cum este Razer,” a declarat Yu Ling, Overseas Business Director la miHoYo. “Abia așteptăm să le oferim noi motive de bucurie fanilor Genshin Impact extinzând limitele lumii  noastre de poveste împreună cu Razer.”

Descoperă lumea de joc cu Razer

În colaborare cu miHoYo, Razer a prezentat o nouă gamă de periferice cu design inspirat din popularul joc și bazat pe cele mai populare produse ale producătorului. Astfel, fanii vor fi încântați să descopere noul design special al mouse-ului de gaming Razer DeathAdder V2 Pro, al scaunului ergonomic destinat gamerilor Razer Iskur X, dar și al mousepad-ului de gaming Razer Goliathus Speed. Pentru a marca momentul, fiecare produs din această nouă gamă este însoțit de un cod special, care le oferă utilizatorilor un bonus în cadrul jocului.

Pentru o experiență Genshin Impact desăvârșită, serviciul online Razer Customs, disponibil pe Razer.com, care le oferă utilizatorilor servicii avansate de personalizare a produselor Razer, se va îmbogăți în curând cu noi design-uri inspirate din joc. Razer Customs permite personalizarea unor produse precum mouse-uri, carcase de telefon sau mousepad-uri.

Pentru a se bucura de o experiență cu adevărat captivantă, Razer a dezvoltat un THX Game Profile disponibil prin aplicația THX Spatial Audio. Profilul audio dezvoltat în mod special pentru Genshin Impact este disponibil pentru sistemele PC și este compatibil cu toate căștile de gaming. Având ca scop oferirea unui sunet surround 7.1 avansat cu o localizare precisă a sursei de zgomote, aplicația THX Spatial Audio asigură o acustică veridică pentru o experiență de joc naturală.

Genshin Impact a fost lansat în septembrie 2020, obținând un succes răsunător într-un timp foarte scurt. Deosebit de popularul joc a fost premiat în mai multe rânduri, lista de distincții incluzând App Store Game of the Year 2020, Google Play Best Game of 2020 și premiul de popularitate din partea publicului în cadrul Tokyo Game Show Media Awards 2020. Jocul a fost încorporat în sistemul Razer Gold și Silver în decembrie 2020.

Pentru mai multe informații despre parteneriatul dintre miHoYo și Razer, accesați această pagină.

IMAGINI

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *