Proteza fixa pe implanturi dentare in 24 de ore de la Dental Premier!

Care este cea mai buna solutie atunci cand pierzi dintii? Acum ceva timp era folosita asa-numita proteza, tinuta cu lipici. Evident, a provocat destul de multe inconveniente, deoarece, pe langa faptul ca era instabila, trebuia eliminata pentru a o curata. Stomatologia moderna, cu tehnologiile sale avansate, a dezvoltat un sector care ofera rezultate pozitive de ani buni: implantologia. Tot mai multi pacienti recurg la proteza fixa pe implanturi atunci cand pierd unul sau mai multi dinti.

Dinti ficsi in 24 de ore: este cu adevarat posibil?

Inserarea implanturilor dentare are loc gratie unui software 3D sofisticat pentru a crea in primul rand o imagine detaliata a maxilarului. In acest fel, stomatologul va putea simula insertia implanturilor, pentru a le putea insera cu precizie. Pe langa acest mare avantaj, care permite interventia precisa si sigura pentru pacient, nu vor exista cusaturi, umflaturi si nici durere in timpul procedurii.

Este o noua procedura revolutionara pentru furnizarea unui nou set de dinti ficsi intr-o singura zi. Aceasta este o alternativa excelenta si moderna la protezele necorespunzatoare. Procesul „fast and fixed” foloseste implanturi dentare All-on-Four si All-on-Six pentru a asigura un set complet de dinti noi pe o punte fixa in doar 24 de ore!

Dinti ficsi fara durere: ce proceduri?

Fiecare interventie a stomatologului este asociata imediat cu durerea, mai ales cand vine vorba de implanturi dentare, adica de suruburi biocompatibile din titan inserate in osul maxilarului.

Insa , acum insertia implanturilor dentare este complet nedureroasa. 

Una dintre metodele utilizate pentru a elimina durerea dintr-o interventie chirurgicala este sedarea constienta: in acelasi timp vei fi sedat, dar vei ramane treaz. Sedarea constienta in stomatologie a dat rezultate excelente si s-a dovedit benefica pentru o serie de interventii si probleme, precum interventii lungi si complexe, cum ar fi extractiile unuia sau mai multor dinti sau implanturi dentare. Pacientul, datorita sedarii constiente, se va simti imediat relaxat si intr-un confort total. Medicul dentist va putea lucra fara intrerupere si aceasta implica, de asemenea, o interventie rapida.

Un zambet frumos este o carte de vizita. In concluzie, o dentitie armonica nu permite doar o mestecare corecta sa vorbeasca fara dificultati, avand dinti sanatosi si frumosi este de fapt o carte castigatoare in cazul relatiilor interpersonale si este un plus pentru toti cei care lucreaza cu publicul care altfel ar putea fi conditionati de sentimente de anxietate si jena.

De-a lungul anilor, se poate intampla insa ca unul sau mai multi dinti sa fie deteriorati in asa masura incat sa nu mai poata fi recuperati si, prin urmare, unii dintre ei sa se piarda. Daca se intampla acest lucru, osul alveolar, care este partea de os care sustine in mod normal dintii, sufera un proces gradual de reabsorbtie, modificand astfel profilul facial care poate avea caracteristici inestetice.

Pentru a depasi aceste probleme, estetica dentara, un chirurg implantolog expert precum unul din specialistii de la Dental Premier poate sa inlocuiasca dintii pierduti de-a lungul timpului cu implanturi dentare precum cele amintite mai sus, eliminand astfel problemele estetice si functionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *