Proiecte – Inima Orasului Iasi

Intamplator am gasit pe net un concurs cu tema Inima Orașului Iași la care participa o tipa pe nume Alina Gorovei. Incurajat de alte mesaje postate sa vizionez si sa votez clipul, l-am urmarit si tot ce pot spune este ca am ramas impresionat de creativitatea si de pasajele pe care le-am revazut. Copoul face parte din mine, din amintirile mele si cred ca reprezinta una dintre cele mai frumoase zone ale orasului. Va recomand sa urmariti clipul iar daca o sa va placa o puteti vota. Filmulețul e foarte interesant.


Vezi mai multe din Concurs pe 220.ro

Pentru cei care nu sunt din Iasi si care ma citesc, recomand acest video pentru a vedea o frantura din orasul in care locuiesc, oras care imi ofera uneori clipe minunate iar alte ori frustrari si nervi. Si de ce nu, un vot acestui clip 🙂

4 thoughts on “Proiecte – Inima Orasului Iasi”

  1. Interesant filmulețul.
    Am tot auzit de locul ăsta cu numele de balenă, dar nu am ajuns încă. Trebuie să fac și eu o vizită pe acolo cât mai curând.

    1. Este timp pentru toate. Ea pe cineva cu tine sa-ti povesteasca despre tot ce inseamna locul ala. Have fun si sa-mi spui si mie cum a fost 🙂

  2. Balena înseamnă cântece de folk, despre pădurea nebună, Hotel Cișmigiu, haiduci și nebuni de alb, înseamnă nopți albe stând pe niște bănci de fier reci,cu pături în spate, înseamnă să stai până la 5 dimineața fără să te gândești că n-ai mâncat de ieri la amiază și că ai a doua zi un examen. Balena înseamnă să faci chetă pentru un pet de bere și să împarți o țigară cu 3 prieteni. Balena e o trăire, un simbol și o metaforă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.