Produse catering pentru conferinte sau congrese

La conferinte sau simpozioane vin oamenii de la sute sau de la mii de kilometri. Unii se cazeaza la hotel sau isi iau timp sa nu intarzie, iar legea ospetiei le impune organizatorilor sa puna la punct un bufet suedez si sa ofere participantilor o cafea sau un ceai, un pahar de suc sau de apa si o gustare.

De cele mai multe ori gura se usuca de emotie si in timpul unui discurs lung si convingator, vorbitorul simte nevoia sa bea putina apa.

De asemenea, masa organizata dupa terminarea lucrarilor sau in timpul pauzelor reprezinta un prilej ca oamenii sa se cunoasca mai bine si sa discute.

Organizatorii acestor evenimente importante comanda intotdeauna din timp pahare unica folosinta in cantitati suficiente, mai ales ca nu sunt scumpe si este mare nevoie de ele. In aceste pahare se serveste cafeaua, in ele isi pune participantul sucul sau apa. Dupa ce il foloseste, il pune la cos, sa nu lase mizerie in urma sa, apoi i se face iar sete si ia alt pahar de unica folosinta.

Sanito.ro vinde baxuri de pahare de unica folosinta impreuna cu capacele potrivite sau insotite de paletele pentru cafea.

De la bufetul suedez, fiecare isi ia ce doreste in farfurii unica folosinta si in acest mod oaspetele este liber sa isi puna in farfurie ce ii place si in cantitatea pe care stie ca o poate consuma.

Nu imi place sa mi se puna in farfurie o anumita cantitate de mancare si sa decida gazda ce anume voi consuma, fiindca am tabieturile mele legate de mancare. Nu imi place sub nicio forma pestele si nu as putea manca fructe de mare, de aceea pretuiesc libertatea de alegere.

La congrese si simpozioane, gazdele trebuie sa ia in calcul faptul ca exista oameni care  nu pot manca fara tacamuri, indiferent de situatie. Si pe genunchi daca ar fi obligati sa manance, ar folosi cutitul la taierea bucatilor din friptura si furculita sa serveasca alimentele din farfurie.

Nu se poate organiza decent un bufet suedez care sa contina cateva gustari, fructe si prajituri fara tacamuri unica folosinta asortate la farfuriile din plastic.

Se poate merge pe alb ca nota dominanta, pe transparent, dar si pe farfurii colorate si cutite si furculite viu colorate si ele.

Paharele pentru apa si suc pot fi simple, in timp ce cele de cafea cu desene specifice.

Cu siguranta ca aceste lucruri utile pentru servirea unei gustari se vor incadra in buget, fiindca sunt foarte ieftine si sunt livrate la adresa indicata.

Ar fi dificil ca organizatorii sa aduca fiecare farfurii din portelan de acasa sau cesti si pahare.

In primul rand, oaspetii ar manca din ele cu retinere, stiind ca au fost folosite si de alte persoane, chiar daca sunt curate.

In al doilea rand, nu se pot gasi sute de farfurii identice si este corect ca musafirii sa fie tratati conform principiului egalitatii.

Nu in ultimul rand, multe dintre vase s-ar sparge, lucru neplacut pentru cel care a spart paharul sau farfuria, pentru pagubit, dar si pentru ceilalti invitati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *