Prin ce se deosebeste ceasul de mana pentru femei?

Ceasul de mana pentru femei este unul dintre cele mai apreciate accesorii de catre reprezentantele sexului frumos, acest lucru fiind si principalul motiv pentru care acestea poarta ceasuri. Spre deosebire de ceasurile pentru barbati, cele destinate reprezentantelor sexului frumos se remarca prin urmatoarele:

  • Chiar daca sunt si ceasuri barbatesti mai finute, in general cele destinate barbatilor sunt impunatoare. Indiferent de stilul ales, ceasurile pentru femei sunt finute, delicate si ofera senzatia de gingasie, acest lucru fiind unul dintre cele mai importante criterii ce face diferenta intre ceasuri pentru barbati si ceasuri dama.
  • Cromatica ceasului de mana este un alt criteriu ce face diferenta intre un ceas de mana barbatesc si unul destinat reprezentantelor sexului frumos. Ceasul pentru barbati in general are o culoare inchisa in timp ce ceasurile destinate femeile au culori deschise deoarece femeile sunt atrase de catre culorile deschise.

  • Materialul din care este construit ceasul de mana este un alt lucru ce face diferenta intre un ceas de mana barbatesc si unul de dama. Spre deosebire de barbati, reprezentantele sexului frumos prefera materiale lucioase, care ies in evidenta foarte usor. De asemenea, materialele pretioase sau semipretioase sunt preferate de catre femei atunci cand vine vorba despre materialul din care trebuie sa fie confectionat ceasul de mana pentru femei.
  • Nu in ultimul rand, bratara ceasului de mana este o alta diferenta intre un ceas de mana barbatesc si unul destinat reprezentantelor sexului frumos. Spre deosebire de barbati, femeile vor ca bratara ceasului de mana sa aiba o forma cat mai eleganta, sa fie stralucitoare. Cu alte cuvinte, femeile isi doresc ca bratara ceasului de mana sa arate ca una dintre bratarile pe care acestea le poarta zi de zi.

In concluzie, desi vorbim despre acelasi produs, exista diferente intre un ceas de mana barbatesc si unul destinat femeilor. Aceste doua tipuri de ceasuri de mana pot fi achizitionate prin intermediul celor de la ceasmania, site-ul ce comercializeaza ceasuri de mana la cel mai bun raport pret calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *