Primavara incepe cu Special Things

Poza 1Fiecare inceput al fiecarui anotimp, imi aduce in suflet o stare de spirit aparte, stare ce pare sa-mi patrunda in adancul sufletului, oferindu-mi un sentiment de unicitate pe care il traiesc la intensitate maxima de fiecare data cand se-ntampla sa rup inca o fila din calendarul ce pare sa-mi tina ascunse fel si fel de momente, pe care de aceasta data se pare ca primavara mi le va dezvalui. Cu toate astea primavara este anotimpul ce-mi genereaza cea mai mare bucurie din varii motive, pe care probabil nici indelung explicate nu vor putea fi intelese. De aceasta data, acest anotimp il voi incepe in stilul Special Things, tocmai pentru ca vreau sa-i surprind pe cei dragi cu lucruri diferite, ceva aparte ce difera cu mult de comertul ce pare a fi in floare in aceasta perioada, comert ce pare sa ofere aceleasi lucruri simple si banale de ani buni incoace.

Poza 2Asa ca nu mi-a fost greu sa-l caut pe unul din bunii mei prieteni ce face lucruri super atractive, incununate de o creativitate deosebita, si sa-mi aleg niste martisoare facute in totalitate hand-made, pentru a aduce zambetul pe chipul catorva persoane pe care eu unul le iubesc foarte mult. Analizand site-ul si consultandu-ma cu insusi cel ce le face, consider ca am luat decizia cea mai buna pentru un inceput de martie ce sper si imi doresc a fi perfect din toate punctele de vedere. Asta pentru ca aproape cu totii stim ca gesturile mici, aparent banale pot fi cele mai de efect in cele mai multe dintre cazuri.

Poate ca unii ar putea fi sceptici in ceea ce priveste lucrurile realizate hand-made. Poate ca altii ar spune ca banalurile gasite in comert sunt una si aceeasi cu valoarea adaugata adusa de produsele hand-made, insa eu cred ca munca depusa si originalitatea pusa in aceste martisoare le fac a fi extrem de speciale. Poza 3

Valoarea este una de nepretuit mai ales cand ajungi sa primesti un cadou, fie el si simbolic intr-un moment special. Cel putin eu asa cred. Un simplu multumesc e cu siguranta mult prea putin si pentru bunul meu prieten care mi-a oferit solutia excelenta de a surprinde cu martisoare hande-made oamenii dragi din viata mea. Asta pentru stiu ca tot ceea ce face, face cu pasiune si multa munca, sacrificandu-si mare parte din timp. Chiar si asa, chiar daca uneori nu putem fi la nivelul asteptarilor celuilalt ramane sa speram ca intr-o zi ne vom lua revansa. Asa ca pana una alta, va doresc tuturor o primavara minunata!

Sursa foto: facebook.com/myspecialthings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *