Prima experienta intr-un salon de masaj

Nu sunt o persoana retrasa, ci dimpotriva. Imi place sa incerc chestii noi, sa fac tot felul de lucruri noi. Imi place adrenalina, imi place sa fac lucruri neprogramate, imi place sa incerc orice e nou. Prietenii mei ma cunosc foarte bine si anul trecut, de ziua mea s-au gandit ei sa imi faca un cadou cu totul si cu totul deosebit. M-au programat la o sedinta de masaj erotic. Crezi ca am refuzat? In nici un caz. Chiar am fost incantat de idee. De mult timp cautam un salon masaj erotic la care sa merg. Chiar eram curios de tot ce se intampla acolo.

Acum, cand a trecut mai bine de un an de la prima mea experienta de acest gen, imi dau seama ca am nimerit probabil in cel mai cool salon masaj erotic Bucuresti (). Daca nu-mi placea, nici nu mai reveneam. Insa, cand esti singur, fara obligatii si nu trebuie sa te justifici la nimeni, de ce nu?

Daca si tu esti curios de ceea ce se intampla la un salon masaj erotic Bucuresti, eu iti recomand Mon Amour. Fetele de aici sunt absolut superbe si te ajuta sa te relaxezi pe deplin.

Sa va povestesc cum a fost. Cum am ajuns la salon, am fost primit foarte bine de catre superbele domnisoare. Apoi, am intrat intr-o camera unde ma astepta una dintre cele mai sexy si frumoase femei pe care am vazut-o vreodata. Am avut parte de cel mai placut masaj din viata mea. Nu pot spune ca nu e placut cand merg la un salon clasic de masaj, insa, nu se compara cu un masaj erotic. Din punctul meu de vedere e cea mai placuta forma de relaxare. Si probabil nu sunt unicul barbat care crede lucrul acesta. Daca nu ai incercat un astfel de masaj, poate n-ar fi rau sa iti faci un cadou.

Si nu, nu mi-a fost deajuns. Mi-am mai programat si alte sedinte de masaj mai deosebite. Urmatoarea a fost in camera cu jacuzzi. E incredibila senzatia pe care o ai atunci cand beneficiezi de un masaj intr-un astfel de loc. Pe mine apa ma relaxeaza enorm de mult, iar combinatia asta irezistibila dintre apa si o femeie frumoasa care face un masaj de calitate e ireala.

Am observat ca la Mon Amour exita si o camera cu sauna in care se face masaj erotic. Data viitoare, cu siguranta voi incerca si sauna, asta daca nu o sa am obligatii fata de vreo femeie pana atunci. Insa, la acest salon de masaj se poate face masaj erotic si pentru cupluri, ceea ce mi se pare destul de interesant.

Din punctul meu de vedere, orice barbat ar trebui sa incerce macar o data in viata o astfel de experienta. Eu recomand Mon Amour. Daca vrei sa vezi o lista de preturi sau alte informatii, intra pe site-ul monamour-club.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *