Prietenul scriitorilor

Multi cred ca prietenul scriitorilor este condeiul sau chiar colectia de carti, insa eu cred ca cel mai bun si intelegator amic este ceasul.

De ce tocmai ceasul?

Deoarece cine scrie stie ca sunt termene limita care trebuie respectate, asa ca nu este ceva anormal sa vedeti un scriitor treaz la miez de noapte cu condeiul in mana si cu un ochi aruncat pe ceasul de la inchetura.

Acest mic accesoriu care acopaniaza scriitorul, invaluit de propriile povesti, are origini destul de vechi. Chiar si batranul Jules Verne a folosit ceasul drept inspiratie pentru multe din creatiile sale.

In ziua de azi este foarte util sa detii un ceas daca activezi in aceasta bransa ca scriitor sau jurnalist.

Eu le recomand tuturor colegilor mei de breasla site-ul magazinului online Ceasmania.ro, locul unde poti achizitiona ceasuri de calitate, la preturi foarte accesibile.

Iar preturile accesibile nu reprezinta singurul avantaj. Site-ul pune la dispozitie ceasuri dama dar si ceasuri barbati. Astfel poti face si un cadou frumos cuiva drag.

Ceasmania.ro se remarca fata de alte magazine, deoarece acestia sunt vanzatori autorizati. Data viitoare cand va ganditi la un ceas Gucci sau Tissot puteti apela la Ceasmania cu toata increderea.

Desi magazinul este situat in Bucuresti, prin intermediul mediului virtual, cumparatorii pot achizitiona produsele de pe site-ul lor, indiferent de locatia in care se afla.

Ceasmania va trimite ceasul prin curier si astfel va ajunge in siguranta la incheietura clientului.

Pe langa un amic de nadejde, ceasul este si o investitie foarte buna. Valoarea acestuia poate sa creasca in timp iar unele modele, dupa trecerea anilor, pot sa isi dubleze sau chiar sa isi tripleze valoarea.

Ceasul este un accesoriu de care nu te poti desparti, mai ales daca profesia pe care ai ales-o tine foarte mult de punctualitate si termene limita.

Cele mai bune ceasuri le gasim pe Ceasmania la preturi de senzatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *