Povestea cu iepurila si al sau tramvai minunat

Nu pot spune ca ma dau in vant dupa mersul cu transportul public in comun, insa atunci cand cei ce administreaza acest business sau gandit (undeva in iarna) sa aduca o valoare adaugata acestui serviciu m-am bucurat. Asa ca in iarna strazile orasului Iasi, au avut parte de un tramvai aparte, si anume tramvaiul lui Mos Craciun. Desenat frumos pe exterior, impodobit si plin de caldura pe interior.

Mi se pare ciudat să nu-ţi instruieşti bine oamenii, mai ales atunci când îi trimiţi pe teren, prestând o muncă, al cărei calităţi îi poate afecta pe ceilalţi din jur.

Acum insa, in preajma sarbatorilor pascale, aceeasi oameni s-au gandit ca ar fi frumos daca si iepurasul ar avea un tramvai aparte, desenat atat pe interior cat si pe exterior care sa bucure ochii iesenilor. Iepurila

Si n-as fi stiut adevarul despre acest tramvai, daca din intamplare n-as fi auzit la stiri la un post local, Tele M, unde in cadrul unui reportaj o fraza mi-a ramas batucita bine in minte:  

“Putini dintre ieseni stiu insa ca in acest tramvai  se circula gratuit. Nicaieri nu este specificat acest lucru iar drept  urmare calatorii isi composteaza biletele” sursa: http://stiri.telem.ro/stiri/tramvaiul-lui-iepurila–4079.html

Ei bine, nu este mentionat nicaieri faptul ca poti calatori fara bilet si mai mult decat atat controlorii par sa nu stie nici ei acest lucru, sau poate ca au uitat, motiv pentru care cer biletul sau legitimatia de calatorie. Acum intrebarea e: Cine are dreptate si cine nu? Tele M sau RATP Iasi?

Pana una alta treburile par sa se faca ca la romani, si anume „cu un telefon se rezolva” iar persoana care mi-a povestiti detaliile intalnirii cu controlorii RATP pare sa fi scapat fara amenda, lucru ce mi se pare normal in urma reportajului prezentat la TV.

Voi ce parere aveti?

Sursa foto: goo.gl/KMDBhT

2 thoughts on “Povestea cu iepurila si al sau tramvai minunat”

    1. Dupa incident am auzit ca au mai fost si alte reclamatii. In perioada urmatoare, fix in perioada Pastelui tramvaiul nu a mai circulat. Deci, putem spune ca lipsa de profesionalism si responsabilitate este la ea acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *