Pleci in vacanta? Nu uita sa iti iei asigurarea de calatorie!

Dupa ce ai ales destinatia de vacanta, iar bagajele sunt aproape pregatite, nu iti ramane altceva de facut decat sa ai grija de siguranta ta pe timpul voiajului. Iar cea mai buna modalitate prin care poti face acest lucru este sa inchei o asigurare de calatorie cu Gothaer, una dintre cele mai sigure si serioase companii de asigurari din Romania. Doar prin cativa pasi, poti avea asigurari medicale de calatorie personalizate si care te vor proteja in cazul oricarui pericol aparut pe durata vacantei.

Cu Gothaer, ai asigurare de calatorie online valabila oriunde in lume

Incheind o asigurare medicala de calatorie online cu Gothaer, stii ca urmeaza sa beneficiezi de multe avantaje pe care nu le poti gasi la toti asiguratorii de pe piata. Chiar daca alegi sa pleci in vacanta in Europa, Asia sau America, Gothaer te asigura ca polita va acoperi toate cheltuielile efectuate in cazul unui eveniment nedorit. Calatoresti oriunde vrei in lume si te simti in siguranta cu Gothaer.Pleci in vacanta? Nu uita sa iti iei asigurarea de calatorie!

De ce asigurarile medicale de calatorie sunt o prioritate?

Din pacate, foarte multi dintre cei care aleg sa calatoreasca in Romania sau dincolo de hotarele tarii nu pun accent pe siguranta lor pe timpul voiajelor. De regula, atunci cand ne aflam in vacante, suntem predispusi unor pericole, precum micile accidentari, fie in trafic, la piscina sau cand practicam sporturi de agrement. De asemenea, in cazul in care ne imbolnavim si avem nevoie de servicii medicale in afara tarii, o asigurare medicala de calatorie va acoperi o mare parte din suma totala pentru ingrijiri si spitalizare.

Avantaje la incheierea unei asigurari de calatorie online

Din acest considerent, iata care sunt cele mai importante avantaje pe care cei care incheie asigurari de calatorie online le pot avea garantate de firma Gothaer. Asigurarea medicala de calatorie va permite sa faceti si sa emiteti plati online, dar si sa incheiati asigurarea medicala de calatorie la un pret avantajos si fara sa va deplasati la unul dintre sediile firmei de asigurari Gothaer.
De asemenea, chiar daca te aflii deja in vacanta, fie in tara, dar si in afara granitelor tarii si vrei sa iti prelungesti sederea, Gothaer iti permite sa extinzi perioada de valabilitate a asigurarii medicale de calatorie, cu conditia sa faci acest lucru cu 5 zile inainte de expirarea celei dintai polite. Ai uitat sa inchei o asigurare medicala inainte sa pleci? Nu iti face griji! Gothaer iti ofera posibilitatea de a emite cererea pentru aceasta polita la maximum 4 saptamani dupa ce ai plecat in vacanta si numai daca nu esti deja sub un tratament medicamentuos. Daca esti pasionat de sporturile extreme sau cele de agreement, este obligatoriu sa ai incheiata o asigurare, care sa iti ofere toata protectia de care ai nevoie pe parcursul practicarii sporturilor preferate.
Gothaer iti ofera toate aceste avantaje si multe altele la fel de importante atunci cand urmeaza sa inchei o asigurare de calatorie online. Ai grija de tine, mai ales atunci cand te aflii in vacante, doar cu politele de asigurare de la Gothaer!

One thought on “Pleci in vacanta? Nu uita sa iti iei asigurarea de calatorie!”

  1. Am avut o polita Casco la Gothaer si nu si-au respectat conditiile contractuale.
    Cifra pentru care a fost asigurata masina nu a avut nici o legatura cu cifra cu care am fost despagubit.
    Niste tepari si atat.
    Au facut o evaluare din burta unui director obosit si plictisit.
    Cam astia sun personajele de la Gothaer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *